Як зняти прокляття?

Як зняти прокляття?

Прокляття - негативна емоція, спрямована на руйнування життя людини. За силою воно буває різним, часто передається з покоління в покоління. Але можна подумати над тим, як зняти прокляття і звільнитися від негативу, тоді у ваше життя знову увійде щастя.

Як можна зняти прокляття самостійно?

Для зняття прокляття найкраще звернутися до знахаря, магу або відуни. Адже у них є досвід в цій справі, а значить, вони зможуть допомогти позбутися негативної програми за максимально короткий термін. Також вони скажуть, чи є на вас прокляття насправді.

Ось тільки на ринку ритуальних послуг найчастіше працюють шарлатани, які візьмуть гроші, а результату ніякого не буде. Однак можна зняти прокляття самостійно. Для цього потрібно буде провести ритуал, для якого потрібні наступні предмети:

  • 1 біла свічка;
  • 1 чорна свічка;
  • священна вода;
  • 2 великих дзеркала.

Ритуал потрібно проводити в повний місяць вранці. Пошукайте у себе нижню білизну, в якому ви будете ходити 7 днів до проведення обряду. У день ритуалу необхідно буде поставити 2 дзеркала, щоб вони дивилися один на одного-зліва поставте свічки, а праворуч священну воду. Встаньте між дзеркалами, скажіть такі слова:



«Нічка темна, свічка чорна, дзеркальце чаклунське, відобразіть від мене слово прокляте, зле. У перший раз прошу Вас. Нічка темна, свічка чорна, дзеркальце чаклунське, відобразіть від мене все, що побачите на мені погане. Вдруге прошу Вас. Нічка темна, свічка чорна, дзеркальце чаклунське, відобразіть від мене прокляття людське. Від мене відобразіть, тому, хто створив, поверніть. Втретє прошу вас. Нехай буде так!"

Після того потрібно вимовити ці ж слова, але повернувшись через ліве плече до дзеркала, що стоїть позаду вас. Потім вмивайтеся святою водою, зніміть з себе білизну, утрітесь їм і покладіть на підлогу. Ви повинні залишитися оголеною. Тепер зберіть одяг і тримайте її над свечамі- потрібно, щоб її краї почали тліти. Потім можна надіти нову білизну. Дивлячись в дзеркало заднього виду, ви повинні перехреститися і прочитати «Отче наш». Після чого візьміть в руки чорну свічку, і опустіть її в святу воду. Ці дії необхідно повторити з іншим дзеркалом і свічкою. Ритуал закінчено.



Вам потрібно піти спати, і до обіду наступного дня забороняється ні з ким розмовляти. Вранці слід прибрати свічки, а після обіду сходити до церкви, щоб поставити свічку за здравіє того, хто вас прокляв. Це обов`язкова умова, тільки так ви зможете зняти з себе прокляття.

Як зняти материнське прокляття?

Материнське прокляття вважається найбільш складним для зняття, тому з цією проблемою рекомендується звертатися до досвідченого магу. Він зможе правильно провести обряд, а якщо буде потрібно, то перекласти негативну програму на тварину, щоб відвести біду від себе і клієнта. Якщо ж ви не знайшли такого мага або його послуги здалися вам занадто дорогі, то можна спробувати зняти прокляття матері самостійно. Ось тільки в цьому випадку необхідно максимально точно дотримуватися всіх рекомендацій.

Для цього вам необхідно піти до церкви, коли там буде відспівувати небіжчик. Купіть свічку і встаньте якомога ближче від родичів померлого- як правило, вони знаходяться біля труни. Під час відспівування проговорите 13 раз такі слова: «новопреставленого, від життя відставлений, у гробі лежить, на нас не дивиться. Візьми моє прокляття. В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь ». Щоб завершити обряд, слід в обов`язковому порядку прийти до церкви на 9 і 40 день. Поставте 3 свічки зі словами: «За упокій мого прокляття».

Як можна зняти родове прокляття?

Для зняття родового або сімейного прокляття буде потрібно провести ритуал. Вам потрібно буде придбати 33 свічки, саме стільки днів він і буде тривати. Починати проведення обряду рекомендується ввечері першої суботи на спадаючу місяць. Спочатку необхідно запалити 1 свічку і прочитати «Отче наш». Потім перед іконою Богородиці скажіть такі слова: «Мати Божа, пом`як серця тих, хто проклинає нас! Не дай загинути моєму роду! Господи, спаси і сохрани нас, рабів Божих! »Коли настане 34 день, візьміть залишки свічок і сформуйте з них одну. Підіть до церкви і поставте її за здравіє людини, який вас прокляв. Також буде потрібно залишити пожертвування і на першому перехресті. Вам необхідно кинути монетку, сказавши слово «сплачено». Забороняється будь-кому розповідати про ритуал, інакше прокляття повернеться знову, і зняти його буде набагато складніше, тут без досвідченої руки не обійтися.

Прокльони бувають різними, позбутися від них можна, проводячи ритуали: найдієвіші ви знайдете в нашій статті Як позбутися від прокляття.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!