Як зняти порчу?

Як зняти порчу?

З точки зору науки поняття «псування» не існує, але навіть лікарі не заперечують випадків чудесного одужання хворих після зняття так званої порчі. Біоенергет називають це явище накладанням на людину негативної енергетичної програми, на хворобу, на самотність, і навіть на смерть. Зробити це може як обізнана людина, що вміє накласти порчу, так і звичайна людина, в пориві гніву вимовляючи прокляття та побажання зла. Відбувається це в житті не так вже й рідко, тому дуже часто люди задаються питанням, як зняти порчу.

Як розпізнати порчу

Ознак того, що на людину наклали погану енергетичну програму сила-силенна, перераховувати їх все не має сенсу, тому у кожного вони будуть свої. Треба запам`ятати головне. Якщо у вашому житті стали відбуватися незвичайні явища, якщо людина стала робити вчинки, які йому невластиві, якщо життя різко змінилася і виходу з проблем не видно, то це вірна ознака, що хтось вам побажав щось погане. І тільки тоді треба дізнаватися, як зняти з себе порчу.

Зняття порчі іншою людиною

Найбільш правильним поведінкою при виявленні енергетичних проблем буде звернення до фахівця. Деякі з них називаються магами, знахарями, хтось називає себе біоенергет, хтось відьмою. У будь-якому випадку вони повинні самі сказати вам про те, чи є на вас порча чи ні. Крім того, вони опишуть образ прокляв вас людини, назвати його приблизний вік, колір волосся, ступінь спорідненості, і на що вам була зроблена порча. Так само зняттям порчі займаються священики, вони називають цей процес вигнанням диявола. Священики знімають порчу молитвами, а решта - самими різними способами, але в них так само присутні молитви.

Зняття порчі яйцем



Вивчати, як зняти порчу самостійно, справа хороша, але зробити це можна тільки знаючи весь процес досконально. Дилетантське зняття порчі може тільки ще сильніше зашкодити. Коли ви звернетеся до фахівця, вам можуть запропонувати зняти порчу яйцем. Для цієї процедури треба буде принести магу дуже свіже яйце. Їм катають по голові, по хребту, по ногах і руках, в цей час читають дуже сильні молитви. Потім яйце розбивають в стакан з водою і дивляться, що за псування на людину. Жовток позначає душу людини, а білок все, що відбувається навколо. Яйце утворює у воді різні малюнки. Відкочування яйцем проводять до тих пір, поки яйце не стане рівним, це означає, що енергетика людини відновилася.

Зняття порчі воском

Причинна людини лікують так само, переливаючись на воску. Перед чашкою з водою запалюють свічку, віск капає у воду, а маг читає молитву. Потім дивляться на малюнок воску, який опинився у воді. На ньому так само, як і на яйці, утворюються малюнки, які фахівець може прочитати. Якщо малюнок заплутаний і рельєфний, то порча сильна. Відливання і відмолювання роблять до тих пір, поки віск не стане рівним.

Підклад на перехресті

Існує ще маса видів зняти порчу, серед яких виділяють способи перенесення її на іншу людину. Наговорюють спеціальні слова на річ, закріплюють на неї погану енергетичну програму, і несуть на перехрестя. Залишають його там так само зі спеціальними словами. Потім цю річ підбирає інша людина, який і забирає на себе все погане. Саме тому всі цілителі завжди попереджають, ніколи нічого не підбирайте на вулиці. Порчу зводять на дрібні гроші, на зерно, на нові віники, на хустки. Якщо вже дуже сильно хочеться взяти таку річ на перехресті, то треба знати «відрадити», який дозволить не перенести на себе порчу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!