» » » » Чи є на мені псування?

Чи є на мені псування?

Чи є на мені псування?

Якщо у людини в житті раптово трапляється кілька негативних подій без певних причин, то він починає шукати відповіді на запитання: чи є на мені псування? Багато людей відразу йдуть до ясновидців і знахарок, щоб підтвердити свої припущення. Але щоб це зробити, зовсім необов`язково звертатися до когось за допомогою, можна це з`ясувати і в домашніх умовах, для цього потрібно лише знати способи діагностування псування.

оглядаємо квартиру

В першу чергу слід уважно оглянути квартиру або будинок, на предмет яких-небудь зайвих, незнайомих, чужих вам речей, які ви не купували і взагалі не знаєте, як це до вас потрапило. Можливо, ви знайдете голки, пір`я, дрібні гроші, саме вони можуть містити злу волю, оскільки якийсь недоброзичливець створив на них наклеп. Все це слід негайно викинути, тоді справи підуть на лад і все поступово «устаканиться».

Визначаємо псування за допомогою звіробою



Допомагають у визначенні псування і цілющі рослини. Перед тим як перевірити, чи є порча, слід обзавестися звіробоєм, який з давніх-давен був відомий, як трава, здатна зберігати від нещасть і напастей. Щоб з`ясувати, чи є в родині людина, на якого була наведена порча, необхідно в кутку кожної кімнати покласти по гілочці звіробою. В якій кімнаті трава майже відразу зів`яне, на того і була наведена порча.



Якщо ж звіробій не в`яне однаково довго у всіх кімнатах, то це означає в родині псування, немає. Але краще не викидати звіробій, оскільки він зберігає спокій вдома. Крім цього шматочок сухого звіробою, як оберіг можна зашити в одяг.

Визначаємо псування за допомогою речей

  • Надійним засобом перевірки на псування є камінь "тигрове око". Необхідно нічого не їсти за 5 годин до сну, а перед сном вимовити: "В ім`я Отця, і Сина, і Святого Духа". Після чого слід покласти камінь під подушку, як правило, уві сні ви повинні побачити ту людину, яка вас зіпсував, а також за яких обставин це було зроблено і як на вас діє псування.
  • Також можна перевірити, чи не наведена порча за допомогою церковних свічок. Слід пізно ввечері, поставити на стіл 3 церковні свічки, прочитати молитву Богородиці і 3 рази перехрестилася. Якщо полум`я свічок за час читання молитви сильно коливалося, тріщало і чаділо, значить, хтось вас зіпсував і потрібно терміново вживати будь-які дії.
  • Значну допомогу у визначенні псування може надати кішка, краще, якщо вона буде чорною. Ідеальним варіантом буде, якщо чорний пухнастик живе у вас, тоді її чутливість сильно загострюється. Але якщо взяти чужу кішку, то їй потрібно дати час освоїтися в вашому домі. Потрібно взяти на руки кішку, коли вона буде спокійна, і потримати у себе на колінах десять хвилин. Якщо вона у вас на руках раптово занервувала, стала вириватися, злитися або жалібно нявкати і дряпатися, це означає, то, що вона відчула щось недобре. Крім цього будь-яка кішка точно скаже вам, в якому місці зібралася негативна енергія, вона там зазвичай не сидить, обходячи його стороною. По поведінці кішки також можна дізнатися, хто з гостей бажає вам зла. Зазвичай від таких людей вона втікає і сичить на них, якщо це повторюється кожного разу, то варто серйозно над цим задуматися.

Чи можу я навести порчу

Багато людей замислюються, про те, а чи можу я навести порчу? Відповідь позитивна. Містики різних мастей вважають, що будь-яка людина може навести порчу, навіть не відаючи про це. Досить тільки емоційно побажати людині щось погане і механізм запуститися. Також будь-яка людина може для наведення псування прочитати змова або заклинання, така порча буде навіть сильніше. Тепер ви знаєте, як дізнатися наведена порча і зможете швидко її діагностувати і звернутися до ясновидиці для її зняття. Головне - звертатися тільки до перевірених екстрасенсів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!