» » » » Як позбутися від прокляття?

Як позбутися від прокляття?

Як позбутися від прокляття?

Перш ніж дізнатися, як позбавитися від прокляття, треба все ж усвідомити, що ж розуміють під виразами "прокляття" або "родове прокляття". Прокляття - дія, негативний посил в сторону людини з яким-небудь словесним побажанням. Як часто ми чуємо в натовпі або в черзі: «щоб ти ...», «щоб тебе ...», «... будь ти проклятий», і не замислюємося про те, що не всі мають імунітет від негативних побажань. Мудреці кажуть: "Слово матеріально, як, втім, і думка ...". Кажуть, що на енергетичному рівні такі побажання (їх називають побутовими прокльонами) проробляють пролом в аурі людини. Вона невелика, але ж і від неї можна постраждати. На щастя, такі прокльони, якщо, звичайно, вам в черги не попалася вже дуже засмучена і сильна старенька, зняти не дуже складно.

Набагато складніше, коли прокляття вимовлено магом, так зване магічне прокляття. Як правило, такі прокльони робляться на замовлення ворогами, недоброзичливцями, суперниками, заздрісникам. Родове прокляття - це найважче прокляття, а й саме рідкісне. Не варто відразу хапатися за голову і при будь-яких збоях в житті вирішувати, що у вас родове прокляття. Прокляття, яке тримається в роду, вкрай рідко зустрічається.

Як позбутися від прокляття: способи

Ну, по-перше, відразу бігти до магів, парапсихологам і іншим працівникам магічної сфери не варто. Якщо у вас є здібності до аналізу, спробуйте зняти прокляття самостійно. Спробуйте згадати, що саме вам сказали, за яких обставин це відбувалося, що конкретно ви при цьому відчули, працюйте зі своїми страхами. Можливо, ви згадайте, звідки у Вас з`явилися ці страхи перед вимовленими негативними побажаннями. Можливо, а це ймовірно на 75%, все це йде корінням в дитинство.

Страшні історії про те, як хтось когось прокляв і той помер, живуть у багатьох дитячих страхах. Подивіться на ситуацію і себе в ній не містичним поглядом, а раціонально. Адже, так зване родове прокляття, то, що припустимо по жіночій лінії всі самотні або розлучаються, може ним і не бути. Просто у дівчини з дитинства перед очима алгоритм поведінки її матері - еталон поведінки. Або чоловіки - алкоголіки, тому що хлопчик з дитинства не бачить іншого виходу з проблем, як сховатися від них за пляшкою, як робив його батько.

Як позбутися від родового прокляття



Якщо у вас в родині все ж є родове прокляття, то спробуйте, крім осмисленого аналізу своїх кроків і вчинків, зробити наступне.

Візьміть склянку з холодною водою, акуратно розбийте в воду сире яйце так, щоб жовток залишався цілим, і поставте цей стакан з яйцем на ніч у себе в головах. Вранці, якщо на вас є якась негативна енергія, вид яйця в склянці зміниться, з`являться нитки в білку, плями і так далі. Виливайте цю гидоту в каналізацію, ретельно полощіть стакан, і проробляти цю процедуру до тих пір, поки не побачите, що вид яйця не змінився.

Але в будь-якому випадку загляньте в себе, проаналізуйте своє життя і вчинки. Може бути, життя до вас просто повертається тією стороною, яку ви самі підсвідомо і вибираєте. Слідкуйте за тим, що ви говорите, і намагайтеся не програмувати себе на невдачі. А якщо вам ніяк не вдається впоратися зі своїми негативними думками, почніть з позитивних афірмації або настроїв Ситіна. І все у вас вийде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!