» » » Чому потрібно дорожити своїм ім'ям?

Чому потрібно дорожити своїм ім'ям?

Чому потрібно дорожити своїм ім`ям?

Багато людей з незрозумілим байдужістю ставляться до власного імені, інші ж, навпаки, вихваляють його наліво і направо. Тільки з`явившись на світ, людина отримує своє ім`я, яке і носить до кінця своїх днів. Воно є цінністю, яку ніхто не зможе відняти. Навіть після смерті ім`я буде зберігати добру пам`ять про людину довгий час.

Однак деякі громадяни змінюють ім`я по досягненні повноліття, пояснюючи цей вчинок особистою неприязню до персонального найменуванню. При такому розкладі, людина просто напросто нехтує думкою власних батьків, які придумали ім`я своїй дитині. Тато і мама придумують ім`я, намагаючись вкласти в нього якомога більше добрих побажань, щоб життя дитя було щасливим і легкою. Адже у кожного імені є своє значення і свій покровитель. Важливий той факт, що коли людині фатально не щастить у повсякденному житті, йому часто радять поміняти ім`я, так як попереднє йому «не підходило». Церква ж дозволяє називати себе іншим ім`ям тільки в разі тяжкої хвороби. У стародавні часи вважалося, що таким чином можна обдурити навіть смерть.

Коли на ваш рід наведено прокляття - найважливішим кроком для позбавлення від нього є зміна імені. Однак називати власних дітей іменами невдачливих і хворих родичів не можна, тому що всі негаразди можуть позначитися на дитині.

Тому на питання, чому потрібно дорожити своїм ім`ям, є проста відповідь - ім`я безпосередньо впливає на людську долю. Так що, якщо ви хочете позбутися від численних негараздів, що переслідують вас день у день, насамперед міняйте ім`я.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!