Як проклинають?

Як проклинають?

Прокляття - це ритуал, мета якого - завдати певної шкоди проклинати людині. Часто в побуті багато людей проклинають один одного, навіть не замислюючись про те, як їх слова можуть вплинути на долю людини. Це прокляття неусвідомлені. Звичайно ж, проклясти можуть і спеціально - такі прокльони різноманітніші і можуть привести до різних наслідків в житті людини. Давайте розберемося в тому, як можуть проклясти людини. Для цього розглянемо види проклять, а також способи їх наведення.

Як проклинають: види і способи





Ось так по-різному можуть проклясти людини. Варто сказати, що знання людини про те, що його прокляли або віра в його прокляття підсилює руйнівну силу прокляття. Доброю захистом є невіра і усвідомлене заперечення прокляття. Якщо ви все ж вірите і бачите, що в житті несподівано стало відбуватися багато поганого, то спробуйте звернутися до професіонала, який допоможе зняти прокляття.

  • Існує загальна класифікація проклять. За нею прокляття підрозділяються на циганські, батьківські, церковні, побутові і прокльони, які людина на себе накладає сам.
  • Прокляття може бути випадковим і навмисним, про це ми вже згадали трохи вище. Сказані в серцях слова близької людини (випадкове) можуть погано вплинути на майбутнє того, кого проклинають. Навмисне прокляття завжди конкретно направлено на щось: на людину, його будинок або що-небудь ще, пов`язане з ним.
  • Прокляття може носити конкретний або невизначений характер. При конкретному прокляття шкоду спрямований на щось конкретне: на окремої людини, орган його тіла, на його здоров`я, грошовий дохід і т. П. Під вплив невизначеного прокляття потрапляє той, хто опинився в невідповідному місці в невідповідний час. Припустимо, хтось прокляв зі зла будь-яку річ і викинув її на дорозі. Перший-ліпший чоловік, який пройде повз, зацікавиться кинутої річчю і візьме її в руки, виявиться під впливом прокляття.
  • Прокльони також можна розрізнити по тому, хто його наводить. Накласти прокляття може фахівець (відьма, чорний маг, чаклун), мета - помста, вплив, захист чогось від людини, якого проклинають. Таке прокляття може впливати відразу або через багато років. Прокляття може навести і неспеціаліст, той, у кого достатньо для цього енергії і гніву, щоб слова прокляття змогли негативно впливати на людину. Найбільш небезпечні прокляття, які наводять люди, які мають релігійний чи політичний авторитет, а також знаходяться при смерті і бомжі.
  • Розрізняють також прокляття по тому, на кого або на що їх можуть навести. Навести прокляття можуть на одну людину, на невелику групу людей (сім`я, сусіди), на велику групу людей (прихильники певної політичної партії, учасники якого-небудь клубу), на народ, націю, цілу цивілізацію. Також прокляття можуть навести на річ, на місце (де потім часто можуть відбуватися ДТП, вбивства і т. Д.), На будинку, на дзеркала і т. Д. Особливо часто для наведення прокляття використовують дзеркала, так як вважається, що вони є коридором між реальним і потойбічним світами, є хорошими накопичувачами енергії і предметами впливу на людей. Наприклад, вважається, що прокляття може навести дзеркало, яке "бачило" смерть або вбивство.
  • Прокляття буває в першому поколінні і багатоколінчасті. У першому поколінні прокляття наводять вперше на одну людину, зняти його простіше. Багатоколінчасті прокляття завдає шкоди всьому роду і може посилюватися з кожним поколінням. Таке прокляття переходить від батька до сина, від матері до дочки, і зняти його важко.
  • Прокляття можуть навести з різною метою. Зазвичай прокляття діляться на шкідливі і смертоносні. Шкідливі наносять будь-який фізичний і психологічний шкоди - занепад сил, безумство, хвороби, страждання, безгрошів`я і т. Д. Смертоносні прокляття спрямовані на знищення однієї людини або кількох людей.
  • Розрізняють прокляття і за способом наведення. Так, є словесні прокляття (використовуються тільки слова), а також ритуальні, в яких використовуються різні предмети (земля з кладовища, зачарована вода і т. Д.).
  • Прокльони розрізняють і за способом впливу. При прямому впливі прокляття реалізується в присутності проклинається людини. При безконтактному людина проклинається через річ - проводять ритуал з предметом, що належить проклинають, а потім підкладає його назад-людина, користуючись річчю, переводить прокляття на себе. Також до цього способу відноситься прокляття, наводимое через фігурку, що уособлює жертву. Змішане прокляття об`єднує обидва способи.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!