» » » » Як викликати примари?

Як викликати примари?

Як викликати примари?

Перш, ніж приступити до опису можливих технік, які допомагають викликати справжнього привида, визначимося, що ж розуміють під поняттям привид.

Привиди та їх місця проживання

Привид - астральна проекція колись жив істоти (людини або тварини). Ми не будемо заглиблюватися в визначення, ніж примари відрізняються від духів. За своєю суттю ці поняття десь переплітаються.

Як правило, житлами привидів є кладовища, місця масової загибелі людей, тварин, в місцях розломів земної кори, тощо. Мешкають примари і в будинках. Це, звичайно, колишні господарі, з якихось причин застрягли в астральному світі. Саме тому примари видно на проявлених фотографіях, в певні відрізки часу їх можна побачити не тільки на фотографіях, але і в реальному світі.

Зазвичай, з примарами спілкуються люди, які мають здібності медіумів. Але і звичайна людина цілком може дізнатися, як викликати примари.

Відразу хочу попередити, що затівати такі експерименти з викликом справжніх привидів, заради розваги, вкрай небажано! Мало зуміти викликати справжнього привида, його ще треба відправити назад. Таке, без магічної підготовки і сили, практично неможливо.

І все ж, багато хто втрачав своїх близьких, і багатьом знайоме відчуття, що не змогли за життя людини сказати йому щось головне. Деяким приходять уві сні померлі родичі і про щось попереджають, чогось просять. Уві сні відбувається своєрідний контакт з душами померлих.

Ритуал, як викликати примари

Наведу один ритуал для виклику справжнього привида померлого родича. Чому саме родича? Тому, що навряд чи предки свідомо будуть шкодити своїм нащадкам. Так що, якщо ризикувати, то хоча б не так сильно.



Отже, перш за все, треба підготуватися. Сходіть до церкви, помоліться за своїх предків, за те, щоб Бог відпустив їм гріхи. Вибачте самі всіх своїх предків, навіть тих, кого не знаєте за те, що, можливо хтось з них міг передати за своїм родом негатив, або родове прокляття.

Для виклику примари, вам знадобляться:

  • товста церковна свічка;
  • термометр (показник присутності примари, так як поява привидів завжди супроводжується зниженням температури);
  • фотографія померлого родича.

Можете спробувати зняти на відеокамеру момент появи примари.

У вас все готово. Увечері, бажано в день Сатурна (це субота), в молодика (молодик, це дні Гекати, богині відповідає за підземний світ) тушкуйте світло, запаліть свічку. Поставте її перед дзеркалом, і покладіть фотографію викликається так, щоб вона, спираючись на палаючу свічку, дивилася в дзеркало.

  1. Почніть з молитви. Попросіть Всевишнього допомогти вам в проведенні ритуалу;
  2. Викликайте привид родича, називаючи його по імені. Закликайте його прийти до вас і здатися. Будьте зосереджені, не відривайте погляду від полум`я свічки в дзеркалі, ні на що не відволікайтеся. Повторюйте виклик раз по раз, поки не отримаєте відповідь;
  3. Якщо привид захоче з вами поговорити, ви відчуєте коливання повітря і різке зниження температури;
  4. Тепер, якщо він з`явився, скажіть: «Мир тобі (ім`я)! Прошу відповісти на мої запитання. »

Пам`ятайте, що питання повинні здаватися так, щоб на них можна було відповісти однозначно. Відповідь зазвичай може бути у вигляді, або якого-небудь стуку, шуму, або відчуття, можливо больового.

Переконайтеся, що перед вами саме той привид, якого ви викликали, задавши йому кілька запитань.

Коли закінчите розмову, подякуйте привид, і відпустіть його з миром.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!