» » » » Як почистити квартиру?

Як почистити квартиру?

Як почистити квартиру?

Очистити квартиру від негативної енергії можна декількома способами. Найдоступніші та ефективні - це очищення за допомогою святої води, церковної свічки, ладану. Як правило, цими засобами користуються церковні служителі, тому це зовсім не магічне дійство, а звичайний ритуал, який може проводити кожен у себе вдома.

Очистивши приміщення від поганої енергії, ви відчуєте легкість і, може бути, позбудетеся від нав`язливих станів, поганого настрою, дратівливості і гнітючих думок.

підготовка

Перед тим, як почати ритуал, зробіть генеральне прибирання в квартирі: позбудьтеся від непотрібних речей, якими ви не користуєтеся довгий час, в тому числі і від битого посуду, протріть пил, вимийте підлоги. Особливу увагу приділіть дзеркалам і вікон - натріть їх до блиску.

Уявляйте, що разом з пилом йде весь негатив, який накопичився у вас в будинку. Після чого можна починати ритуал, який допоможе зняти негативну енергетику. Для це підготуйте засоби, якими ви будете користуватися: ладан, святу воду, воскові свічки. Всі ці предмети можна купити в церковній лавці - вони вже освячені і заряджені сильною енергетикою.

Як почистити квартиру можна за допомогою пристрою

Для початку приготуйтеся і налаштуйтеся психологічно на чистку квартири від негативу. Одягніть зручний одяг, зніміть прикраси, жінкам можна зав`язати хустку на голову.

Запаліть воскову свічку, прочитайте молитву. Чистку приміщення починайте з вхідних дверей. Встаньте напроти неї і обведіть по периметру свічкою - зліва направо. Майте на увазі, що двері - це своєрідні ворота, через які проникає вся погана і темна енергетика. Тому обробіть двері свічкою кілька разів за годинниковою стрілкою, потім зробіть потрійний хрест і вирушайте очищати квартиру.



Обходити потрібно все кімнати, не забуваючи про комору, ванну, кухню. Але завжди рухайтеся тільки зліва направо. Обробляйте всі стіни, меблі, підходите до кожного кутку в кімнаті, роблячи хрести, адже там накопичується вся негативна енергія.

За той час, поки ви чистите квартиру, може піти кілька свічок, тому запасіться не однієї, а декількома. Іноді на ретельну чистку може знадобиться і три, і п`ять, а, може бути, і більше свічок. Вогонь спалює все негативну енергетику і бореться з накопиченої ментальної брудом.

Крім свічок ви можете використовувати ладан або святу воду. У деяких випадках можна пустити все ці предмети, щоб очистити квартиру.

Як очистити квартиру за допомогою ладану і святої води

Щоб позбутися від негативу в квартирі, скористайтеся ладаном або святою водою. Принцип зберігається той же самий, що і при чищенні воскової свічкою - обходьте всю квартиру зліва направо, воскурівая ладан або оббризкуючи всі кути в кімнатах. Свята вода виганяє все негативне, а дим ладану проникає навіть в найпотаємніші місця, нейтралізуючи весь негатив і дарує відчуття захищеності.

Проводячи ритуал, відкрийте всі кватирки в будинку, а після його закінчення помийте руки до самих ліктів або прийміть душ.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!