Як викликати джина?

Як викликати джина?

Якщо у вас є заповітне бажання, але досягнення його вкрай важко, тоді саме час звернутися до чарівництва. Тільки скептики і матеріалісти стверджують, що подібні явища не що інше, як казки, проте, знайти пояснення багатьох фактів вони не можуть. Пропоную віддатися сіморонскіх практиці і дізнатися, як викликати джина або духу бажань.

Для виконання ритуалу потрібно взяти посудину схожий з лампою або глечиком. Якщо у вас немає лампи, можна взяти вазу або горщик. Потріть рукою посудину і уявіть, як з нього з`являється джин. Добре обміркуйте, зважте своє бажання і розкажіть про нього джину. Далі просто відпустіть його. Нехай летить. Він повинен виконати ваше завдання. Якщо раптом через час ви знову почнете думати про це бажання, згадайте, що тепер це турбота джина. Терміни виконання бажання залежать від того, наскільки сумлінний джин вам попався. Одному джину можна доручити не більш трьох завдань. Потім доведеться міняти лампу і шукати нового джина.

Подібна технологія виконання бажань зустрічається у багатьох народів різних вірувань. Замість джинів виконавцями бажань виступають різні духи і міфічні істоти. Досить згадати російську казку «Цветик-семицветик». Згадайте: «Лети, лети, пелюстка ...» Бажання в цій казці виконував чарівну квітку.

Насправді, чарівних квітів не буває, а ось сама людина цілком може творити чудеса. Духи і чарівні предмети - це всього лише візуалізація, помічники. Чари виходить від людини і наскільки воно буде сильним, залежить від щирості бажань.

Суть здійснення мрій одна. Потрібно просто подумати про те, чого дуже хочеш, і відпустити це бажання. Воно обов`язково здійсниться. Головне щиро повірити в чудеса і магію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!