» » » Як пити джин гордонс і біфітер?

Як пити джин гордонс і біфітер?

Як пити джин Гордонс і Біфітер?

Джин є міцним алкогольним напоєм. Особливість джина полягає в тому, що даний напій дуже сухий, тому пити джин в чистому вигляді люблять не багато, так його вживають вкрай рідко. Джин часто називають самим жіночим з чоловічих напоїв. Популярність у жінок він завоював, коли його почали розбавляти і пити в складі коктейлів. Існує безліч різних марок джина. Найвідоміші у нас - це джин Бифитер, джин Гордонс і джин Бомбей. Як пити джин цих популярних марок, ми розглянемо в даній статті.

Як пити джин Гордонс

Назва цього джина чув, напевно, кожна людина. Адже саме цей бренд джина є найпоширенішим у всьому світі! Крім різних зернових спиртів джин Гордонс містить в своєму складі ялівцеві ягоди, корицю, цедру лимона, коріандр і корінь дягелю.

Джин Гордонс можна пити в чистому вигляді з льодом. Цей напій має залишати у Вас в роті відчуття сильного холоду і виділяти аромат ялівцю. Такий чудовий англійський джин не зіпсувати нічим. Розбавляйте його будь-яким безалкогольним напоєм на свій смак.

Як пити джин Beefeater

Такий джин проводиться за типом лондонського, але має до того ж в своєму складі мигдаль і цедру апельсина. Як пити джин Бифитер? Цей джин відмінно підійде для приготування таких коктейлів:

  • Користується неймовірною популярністю "Джин-тонік". Для його приготування Вам буде потрібно високу склянку з товстим дном. У нього засипається багато льоду, потім наливається одна частина джина і дві частини хорошого, щойно відкритого тоніка. Зверху прикрашається часточкою лимона. Якщо Ви готуєте джин-тонік в домашніх умовах, то лід не варто робити з води з-під крана, інакше при таненні лід буде давати каламутність. Скористайтеся краще не газованою мінеральною водою.
  • Також джин можна змішувати з колою і льодом.
  • Журавлинний сік відмінно підійде для розведення джина.
  • Ви можете використовувати холодну мінеральну воду і пити з джином Бифитер.

Як пити джин Бомбей Сапфір



У цієї марки джина смак відрізняється більш насиченим букетом. Така індивідуальність проявляється в гіркому мигдалі, корені дудника, корі касії, ягодах кубеби, лакриці і інших незвичайних компонентах.

Як пити джин Бомбей? Він чудово підходить для приготування коктейлів, так як відрізняється дуже м`яким смаком. Пропонують пити джин Бомбей в коктейлі "мартіні". У невеликому келиху для мартіні змішати джин і сухий білий вермут в пропорції п`ятдесят на п`ятдесят. Лід додавати не треба! На шпажку слід нанизувати одну-дві оливки і покласти в коктейль.

Ці три марки джина є англійським джином. А англійська джин найкраще підходить для коктейлів. У чистому вигляді воліють пити голландський джин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!