Як пити вермут?

Як пити вермут?

Вермут - це кріплене вино, ароматизоване різними пряними рослинами. У Росії випускають два види вермуту: міцний і десертний. Міцний вермут містить 18% оборотів спирту, а десертний - 16%.

Спочатку вермути виготовлялися виключно з білих вин, а тепер у виготовленні вермутів використовують вина ще з рожевого і червоного винограду.

Вермути так само, як і вино, бувають сухими і солодкими. До солодких вермутам відносяться білі і червоні. Причому білий вермут має більш ніжний і солодкий смак. Сухі вермути бувають тільки білими, вони трохи світліше, ніж солодкі, і мають явно виражену гіркоту в смаку.

Існують вермути наступних видів: Vermouth Secco (dry) - сухий, білий вермут- Vermouth Bianco - солодкий, білий вермут- Vermouth Rosso (sweet) - солодкий, червоний вермут- Vermouth Rose - рожевий вермут, Vermouth Bitter - гіркий вермут, відноситься до бітера .

Отже, як правильно пити вермут?

Як пити вермут - основні секрети

  • Пити вермут прийнято після або до прийому їжі, так як він добре пробуджує апетит. Саме завдяки цій особливості він набув широкого поширення в коктейлях.
  • Багато хто віддає перевагу пити вермут в чистому вигляді, деякі змішують його з соком або з горілкою.
  • Зазвичай вермут п`ють з «трикутної» чарки для коктейлів або з склянок для віскі.
  • Для закуски добре підійдуть горішки або фрукти.


Найбільш популярними виробниками вермутів, є Martini (див. як пити Мартіні), Salvatore, Gran Tarino, Cinzano, Campari, Carpano, Lillet, Bussot.

Як пити Чинзано Б`янко

Б`янко - найпопулярніший вид вермуту цієї марки, має досить ніжний смак. Зазвичай його п`ють з тоніком, лимонадом або содової.

Як і з чим пити червоний вермут

Червоний вермут будь-якого виду зазвичай називається Rosso. Класичний вид вермуту з досить солодким смаком. П`ють його зазвичай з джином або тоніком. Практично завжди додають лід.

Як пити вермут Delasy

Delasy - це марка вермуту. Існують види: Bianco, Rosso, Extra dry.

П`ють Delasy точно так же, як і будь-який інший вермут, - або в чистому вигляді, либой в коктейлях. Ніяких особливостей в його вживанні немає.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!