» » » Як пити різний bacardi - mojito і superior?

Як пити різний bacardi - mojito і superior?

Як пити різний Bacardi - mojito і superior?

Ром марки Bacardi закохує в себе своїм м`яким і легким смаком. Навіть коли виробництво рому тільки почалося, інші бренди порівнювали з ліками. А Ром Бакарді з самого свого народження підкорив усіх своєю чистотою і м`якістю. У даній статті ми порадимо, як пити ром Bacardi правильно і зупинимося на деяких його сортах.

Як пити Bacardi Superior

Бакарді Суперіор є білим ромом марки Бакарді. Він має м`який смак і тонким ароматом. Як пити ром білий Бакарді? Білий Бакарді рекомендується пити в якості основи для коктейлів, таких як мохіто, дайкірі і, звичайно ж, знаменитого коктейлю Bacardi-Cola. Білий Бакарді з колою п`ють в співвідношенні 1 до 4. А рецепт дивовижного коктейлю "Банановий дайкірі" простий:

  1. в шейкері змішайте 30 мл Bacardi Superior,
  2. 20 мл бананового лікеру,
  3. 30 мл лимонного соку,
  4. 10 мл цукрового сиропу.
  5. У вигляді прикраси використовуйте часточку банана.

Власне перед Вами Бакарді Суперіор. Як пити ром поговорили, торкнемося ще одне питання. Не всім відомо, з чим п`ють білий Бакарді. Доповніть розведений соком білий ром шматочками лимона. Яскраві цитрусові фрукти чудово поєднуються з не менш яскравим кубинським напоєм.

Як пити Bacardi Mojito



Марка Бакарді представила новий готовий продукт "Bacardi Mojito" влітку 2010 року. Тепер про те, як пити Бакарді Мохіто.

Бакарді мохіто прийнято пити як самостійний напій в чудову літню пору. А раніше коктейль Бакарді Мохіто робили на основі Бакарді Суперіор з додаванням м`яти, лайма і цукру. Щоб випити Бакарді мохіто, не обов`язково йти в бар або ресторан. Ви можете порадувати себе і здивувати своїх друзів, приготувавши Бакарді Мохіто в домашніх умовах. Для цього приготуйте високу склянку, помістіть в нього 12 листочків м`яти, половинку лайма (попередньо розрізану на 3 частини). Потім необхідно розім`яти вміст склянки. Роздробити окремо лід, а потім додайте його майже до країв в стакан з м`ятою і лаймом. Додайте туди 50 мл Бакарді Суперіор і 20 мл цукрового сиропу. Все це слід гарненько розмішати і додати трохи содової.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!