» » » Як пити коньяк з колою і кавою?

Як пити коньяк з колою і кавою?

Як пити коньяк з колою і кавою?

Традиції, з чим можна пити коньяк, і сам ритуал вживання коньяку суворі, як і цей міцний алкогольний напій. Існують навіть певні правила пиття коньяку. Одне з правил називається "правило трьох з". Англійською мовою коньяк звучить "cognac", кава - "coffee", а сигара - "cigar". Ось з чим краще пити коньяк! Дане поєднання визнано традиційним.

Як пити каву з коньяком

Запам`ятайте три дивовижних рецепта кави з коньяком:

  1. Зваріть чорну каву. Якщо бажаєте, додайте в чашечку з кавою цукор. У невелику чарку налийте коньяк. Пити необхідно зовсім маленькими ковтками обидва напої, вдихаючи чарівний аромат кави і коньяку.
  2. Зваріть чорну каву, поклавши дві чайні ложечки меленої кави і вливши дві склянки води. Доведіть до кипіння, але не треба кип`ятити. Приготуйте чашки, розлийте в них кава на половину. Потім додайте коньяк до кави. За бажанням можна додати цукор.
  3. 50 мл коньяку налийте у високу склянку, додайте туди пару кубиків льоду. Частину склянки заповніть солодким міцним мокко. Вам буде потрібно 1 столова ложка мокко.

Як пити коньяк з колою

В Америці п`ють коньяк з колою, але їх манера досі не надто ужилась в Європі. Для даного незвичайного коктейлю змішайте 50 мл коньяку і 150 мл коли. Обов`язково додайте лід.

Як пити коньяк з лимоном

Фахівці називають великою помилкою вживання коньяку з лимоном. Але якщо російська душа просить, значить треба ... Основоположником традиції закушувати коньяк лимоном став цар Микола II. У наших барах і ресторанах можна часто зустріти людей, які відпочивають з коньяком в чарці і лимоном на блюдце.

Ось основні варіанти, з чим п`ють коньяк і як. Що вибрати - вирішувати Вам. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!