» » » Як пити лікер малибу (malibu)?

Як пити лікер малибу (malibu)?

Як пити лікер Малібу (Malibu)?

Що ж представляє із себе лікер Малібу (Malibu)? Вважається, що цей лікер родом з острова Барбадос. Слід уточнити, що Малібу (Malibu) - це ромовий лікер з додаванням кокоса. Ви запитаєте, чому його називають саме ромовий лікер? Все тому, що фортеця цього напою на натуральному кокосовому екстракті - 21%.

За легендою жителів острова Барбадос, який вже існує 350 років, початок існування рецепта Малібу (Malibu) поклав той випадок, коли кокосовий горіх прямо з пальми впав в бочку з ромом. Це і послужило зародженням неповторного смаку кокосового лікеру. З тих часів ром почав набирати обертів популярності і в наші дні дуже поширений.

Як же п`ють лікер Малібу (Malibu)?



Варто для початку розповісти, як взагалі п`ють лікери. За правилами цей напій слід подавати після обіду або вечері, перед подачею кави (зазвичай це чорна кава). Щоб відчути весь чудовий смак, його п`ють зі спеціальних лікёрочних чарок, повільно і маленькими ковточками. Лікери також можна пити з десертом, наприклад, з апельсинами, яблуками, лимоном, виноградом, також з морозивом. Іноді лікери п`ють з льодом. Потрібно 2-3 кубики льоду і сам напій. Але найпоширеніше застосування лікерів - в приготуванні змішаних напоїв (коктейлів). Їх додають в невеликій кількості (чайна ложка) в якості ароматизатора. Також вони можуть служити основою різних прохолодних напоїв або замінником сиропів.

Ромовий лікер Малібу (Malibu) п`ють як нерозведеним, так і в поєднанні різних коктейлів. Спочатку Малібу (Malibu) змішували тільки з лаймом, і можна було спробувати його лише на Барбадосі і у Франції. Зараз можна зустріти коктейлі, де лікер подають з соком ананаса, з молоком, колою або з журавлинним і апельсиновим соком. Можна зустріти цей лікер в поєднанні різних фруктів в коктейлі і навіть в поєднанні з міцних алкогольних напоями, такими як горілка, коньяк, віскі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!