» » » Що зробити щоб виповнилося бажання?

Що зробити щоб виповнилося бажання?

Що зробити щоб виповнилося бажання?
Що зробити щоб виповнилося бажання?

"Бажання мають властивість збуватися", - одні говорять цю фразу з щастям в очах, а інші, глибоко задумавшись ... Не дарма попереджають про те, що потрібно гарненько уявити собі, що буде, коли виповниться бажання, чи дійсно ви хочете щось то зробити, щоб виповнилося бажання. А другий момент полягає в тому, щоб люди чітко і коротко формулювали свої бажання, виключаючи двозначності. Загадуючи одне, ви ненароком можете попросити про інше. Наведемо приклад, ви хочете власну квартиру, але не уточнюєте, яким чином (заробити на неї і купити, виграти в лотереї, отримати в спадщину). Задумайтесь, останній варіант може привести до додаткових неприємних наслідків з вашими близькими, від яких може дістатися квартира. Звичайно, приклад не з кращих, але так ви зрозумієте, наскільки важливі чіткі бажання. 

Загадуємо бажання правильно



Будемо вважати, що з бажанням ви визначилися і загадали його правильно. І перш ніж ми проінструктіруем вас, що зробити, щоб виповнилося бажання, звернемо увагу ще на один момент ... Напевно, багато хто чув: "все, що не робиться, на краще". Так воно і є, доля оберігає нас завжди, тому прислухайтеся до її знакам. Наприклад, людина мріє переїхати жити з півночі в південну країну. Що б він не робив, кожен раз все зривається. Але він не знає ще, наприклад, що сонце робить негативний вплив на його здоров`я і йому не можна довго перебувати на ньому, щоб будь-яке захворювання не прогресувало. Простіше кажучи, йдіть до своїх бажань, але прислухайтеся до долі!

Умови для виконання бажання



А тепер про те, що зробити, щоб виповнилося бажання, з психологічної точки зору ... Раніше існувало багато суперечок з приводу того, що думки матеріальні. Тепер же вчені провели ряд експериментів (найвідоміший з них з чаркою алкоголю), і дане твердження стало фактом. Це дає підставу не погоджуватися з думкою деяких людей, що бажання треба відпустити, забути про нього, і воно обов`язково збудеться. Ні! Бажаного треба по-справжньому хотіти усіма фібрами своєї душі, думати про нього і представляти, як воно збувається. Дослідники виявили список умов, які матеріалізують наші думки, а відповідно бажання:

  • Бажання повинно бути реалістично. Будучи дорослим, хотіти, щоб ваші батьки були власниками багатомільйонного статку, не зовсім реалістично. Ви вже народилися в тій родині, в якій народилися.
  • Мотивація людини повинна бути дуже високою, тобто він повинен дуже хотіти, щоб виповнилося бажання, думати про це, розуміти, чому він цього хоче.
  • Самонавіювання або візуалізація. Відчуйте їх в спокійному, приємному місці (вечірня тепла ванна, берег озера, затишна ліжко і м`яка подушка під головою, наприклад). Нікуди не поспішайте. Подумки уявляйте в подробицях і в усіх фарбах, як виповнюється ваше бажання. Прагніть випробувати ті почуття, щастя, які ви відчуваєте після виконання бажання. Уявляйте не просто сам бажаний об`єкт або ситуацію, а все з самого початку: як ви цього досягаєте. Не шкодуйте на це часу. Така вправа тепер вам належить робити якомога частіше, щоб виповнилося бажання. Повірте, це дуже потужний засіб, перевірений досвідом.
  • Віра. Згадайте будь-яку релігію і віруючих людей, ви зрозумієте, наскільки сильна штука - віра! Що робити, щоб виповнилося бажання? Вірте в його виконання з усією щирістю!
  • Під лежачий камінь вода не тече. Абсолютно логічно, якщо ви будете цілими днями лежати в ліжку, то, наприклад, автомобіль у вас не з`явиться. Імовірність дуже мала. Візьміть аркуш паперу, згадайте свою візуалізацію бажання. Спробуйте прописати найменші кроки, які ви можете зробити вже сьогодні, щоб бажання почало справджуватися. Саме знання шляху до бажаного на половину здійснює його!
  • Шанс рідко стукає двічі. Якщо ви дійсно чогось хочете, але боїтеся змін, відповідальності і втрачаєте можливість, не факт, що вона прийде до вас знову.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!