» » Як написати бажання?

Як написати бажання?

Як написати бажання?

Практично кожен, так що там таїти, напевно все, чогось бажають. Причому список того, чого б людям хотілося, може тривати не обмежено. Але далеко не всі знають, як правильно сформулювати бажання. А це в свою чергу, дуже важливий момент, тому що саме від правильного формулювання залежить, чи здійсниться ваше бажання.

Як формулювати бажання

  • Потрібно формулювати свій намір стосовно теперішнього часу, ніби воно вже відбулося. Багато людей скаржаться на те, що бажання не виконуються, хоча всі вони давно потрапили на сторінки Книги Бажань. В результаті деяких досліджень було виявлено, що в багатьох випадках присутня неправильне формулювання бажань. Необхідно не просто говорити, що ви хочете, а затверджувати свій намір.
  •  Не слід обмежувати себе точними термінами, адже мрія повинна здійснитися в підходяще для цього час, а людина не в силах знати, коли цей час настане. Досить поширеною помилкою можна назвати спробу приурочити бажане до конкретної дати. Всесвіту потрібен час, для здійснення ваших помислів, може бути, підготувати якісь обставини, або якісь ваші особисті переконання, які заважають їй, повинні помінятися. Адже якщо ж в той момент, якого ви так довго чекали, нічого не станеться, ви розчаруєтеся і вирішите, що це нісенітниця і нічого не працює, а Всесвіт просто погодиться з вами, оскільки все життя людини відображає його переконання.
  • Формулювання бажання не повинна включати в себе частку «не». А все тому, що Всесвіт не заперечень, і просто не бере цю частку до уваги всього сенсу бажання. Тобто краще говорити, що хочете бути здоровим, ніж - я не хочу хворіти, адже для Всесвіту це різні поняття протилежні одна одній.
  • Якщо ви задалися питанням, як написати бажання, то більшість джерел просто радять у всіх подробицях описати деталі, і розкласти все по поличках. Але практикою перевірено, що неможливо все передбачити. Що стосується любовних питань, то тут краще користуватися більш загальними формулюваннями, так як не можна точно знати, яка людина вам потрібен для того, щоб вирішити всі ваші життєві і особистісні завдання.
  • Ваше бажання повинно бути екологічним, або якщо говорити простіше, то воно не повинно принести шкоди третім особам. Напевно немає таких людей, які щиро хочуть заподіяти шкоду іншим, але бувають такі випадки, що ви хочете отримати квартиру або більшу суму грошей, і все це ви можете отримати лише після смерті тітоньки. В цьому випадку необхідно до своїм бажанням приписати фразу про те, що виконання бажання повинно бути простим і приємним на благо мені і оточуючим. В принципі така фраза може бути і якоїсь страховкою і додавати її можна до всіх своїх написаним бажанням.
  • Не слід включати в опис свого бажання конкретних осіб. Найчастіше цей пункт пов`язаний з любовної сферою, адже багато наших бажання пов`язані саме з тим, щоб знайти свою другу половинку або ж повернути її назад. Конкретики потрібно уникати, адже просто-напросто інша людина може і не хотіти ніяких відносин з вами, але ви своєю волею можете вплинути на нього і на його душу, що в наслідок може дати прямо протилежний результат. Ви відразу спантеличені, тим, як сформулювати бажання в такому випадку, але і в даній ситуації виконання бажання допускається, коли в своє бажання додати фразу, якщо це не суперечить внутрішнім помислам цю людину.
  • Чи не питати інших про те, як сформулювати бажання, крім, напевно, найбільш складних і заплутаних випадків. Слід запам`ятати, що це ваше бажання, яке йде з вашої душі, і тільки-но ви знаєте, чого саме хочете. Бувають і такі випадки, що в процесі роздумів про те, як правильно сформулювати бажання, виявляється, що вам це зовсім не потрібно.

Бажання по фен-шуй

Ні для кого не секрет, що практика фен-шуй досить активно використовує символи, які керують різними аспектами і привертають будь-які блага в наше життя за допомогою своїх нехитрих зображень. А це означає, що по фен-шуй написати бажання - це дати імпульс до його виконання. А якщо в написане додати візуальні картинки того, що ви хочете отримати, то вони неодмінно почнуть притягувати у ваше життя те, що ви так бажаєте. Оформлене у стилі фен-шуй бажання начебто розмовляє з Всесвіту про те, що ви хочете отримати те, чого просите, і більш того, ви вже володієте цим в думках, тому для відновлення гармонії і рівноваги слід задовольнити Ваші запити і на фізичному рівні.



Найпоширенішим, для виконання бажань в практиці фен-шуй, вважається ритуал створення так званої карти скарбів. Якщо коротко, то його суть в тому, що розмістивши на звичайному аркуші паперу свою фотографію, ви просто оточуєте її зображеннями всього того, що ви так хочете і що вам необхідно для того, щоб бути щасливим. Вважається, що зробивши це, ви символічно оточені вже виконаними бажаннями і вам просто залишається чекати, коли ж вони стануть не просто зображеннями на листку паперу, а по-справжньому реальними. Даний спосіб працює для того, щоб отримати будь-які матеріальні блага, або ж досягти нематеріальних цілей - удачі в любові, визнання і т.п.

Помічники у виконанні бажань



Сам процес загадування бажаного, звичайно ж, для ефективного отримання результату для кожної людини буде свій. За допомогою можна звернися до астрології. Розглянемо, що пропонує астрологія для різних знаків зодіаку:

  • Овен, Лев або Стрілець - ваш основний помічник вогонь. Слід вибрати час в сутінках, коли вам ніхто не перешкодить і запалити свічку. Потім загадувати бажання, дивлячись на вогонь свічки. Варто записати його на папері. Якщо ви хочете позбутися від чого-небудь, то відразу необхідно спалити свої записи. Якщо ви хочете придбати що-небудь, як можна частіше потрібно читати свій запис при світлі свічки. А коли ви отримаєте бажане, можна спалити цю записку, начебто завдяки Вищі сили.
  • Рак, Скорпіон або Риби - вашим помічником вважається вода. Загадувати своє бажання необхідно на березі водойми, просто дивлячись на воду. Також варто записати його на папері. Потім зробіть зі свого бажання кораблик і пустіть його плисти. У цей момент краще бути в човні або на мосту.
  • Телець, Діва або Козеріг - ваші основні помічники гроші і їжа! Згадайте по одному бажанню і носите в кишені заповітну монетку до виконання бажаного. Не варто в цей час давати гроші в борг. Під час загадування краще жувати виноградини або мармелад.
  • Близнюки, Терези або Водолій - для вас головними помічниками вважаються весела компанія і хмари. Слід покликати якомога більше своїх друзів і в процесі галасливої вечірки загадати бажання і навіть жодне. Також можна загадувати свої бажання під час прогулянки, коли ви дивитеся на хмари.

Але не слід забувати про те, що дуже важлива саме формулювання бажань. І від її правильності буде залежати результат.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!