» » Як вирішувати тести?

Як вирішувати тести?

Як вирішувати тести?

Хоч раз в житті з тестами стикався кожен чоловік. Але одна справа, якщо їх рішення - це свого роду хобі, коли у людини є можливість відкласти тест «на потім» або взагалі відмовитися від одного тесту і взятися за інший. І зовсім інша - якщо від результату тесту залежить щось важливе: залік в інституті, прийняття на роботу, або підвищення на посаді. Дуже часто час на проходження таких тестів обмежена. І тут вже нічого не поробиш, так як вирішувати тести необхідно для досягнення певної мети. Щоб завжди успішно справлятися з цим завданням, необхідно знати і дотримуватися кількох нескладних правил.

Як правильно вирішувати тести

Перш за все, не потрібно панікувати, побачивши, скільки питань містить тест. Під час вирішення одного конкретного питання думайте виключно про нього, а не про тих, які вам ще належить вирішити. Якщо не зрозуміли завдання, або не знаєте, як його виконати - не затримували, переходите до наступного питання, а до цього повернетеся пізніше, коли вирішите все, що знаєте напевно. Читайте завдання уважно і повністю. Бувають випадки, коли, тільки почавши читати завдання і помітивши якусь схожість з попереднім, людина дає відповідь, що не дочитавши питання до кінця. Прикра помилка, чи не так?

Іноді буває так, що деякі із запропонованих варіантів відповідей просто ніяк не можуть бути правильними, і ви це розумієте, навіть не знаючи вірної відповіді. Сміливо їх виключайте. Можливо так, методом виключення свідомо неправильних відповідей, ви і знайдете правильний. Якщо ж відповіді ви не знаєте, і немає ніякої надії на те, що, подумавши, ви все-таки подужаєте це завдання, спробуйте довіритися своїй інтуїції і вгадати. Просто закрийте очі, подумки повторіть питання і поставте ту відповідь, яка першою прийшла в голову. Часто саме він і виявляється найвірнішим. Не варто міняти рішення і по кілька разів перекреслювати вибрані відповіді. Однак якщо інтуїція вас підводить, і ви про це знаєте, то подібним методом зловживати не варто.

Як вирішувати тести на iq



З деяких пір у нас в країні набули популярності тести, що дозволяють визначити рівень інтелекту. Наскільки правдиву картину щодо наших розумових здібностей вони дають, судити не нам. Тому питання щодо того, як вирішувати тести на iq, досі актуальний серед охочого до подібних розваг люду. Треба зауважити, що техніка проходження тесту в два етапи тут теж діє. На першому етапі потрібно вирішити ті завдання, які не викликають складнощів і сумнівів. А на другому - повернутися до тих, які пропустили, і над вирішенням яких необхідно подумати. Якщо розумієте, що з якимось завданням точно не впораєтеся - не витрачайте час, переходите до наступного. І не варто занадто засмучуватись з приводу пропущеного питання: в тестах завжди є завдання, з якими людина просто не в змозі впоратися за відведений відрізок часу, і ця обставина враховується при підведенні підсумків. Головне - не нервуйте і не метушіться. 

Подготовленка

Якщо час дозволяє, то до проходження тестів можна підготуватися заздалегідь. На сьогоднішній день існує велика кількість посібників та збірників, вивчивши які ви навчитеся, як правильно вирішувати тести. Досвід - це сила! Весь секрет у тому, що конструкція більшості тестових завдань однакова. Різниця становлять лише наведені дані (змінюються числа або фігури). Тому, схопивши суть, в подальшому ви будете без праці справлятися з подібними завданнями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!