» » » Який найточніший тест на вагітність?

Який найточніший тест на вагітність?

Який найточніший тест на вагітність?

У наш час не доводиться скаржитися на брак різноманітності товарів першої необхідності. Найчастіше виникають проблеми саме з вибором найкращого і якісного примірника. Таким чином йде справа і з тестами на вагітність. Який найточніший тест на вагітність, що вибрати?

Види тестів на вагітність

Тест-смужка

Це найпоширеніший у нас тест на вагітність у вигляді паперової смужки, яка просякнута реактивом. Цю тест-смужку занурюють до певного рівня в ємність з сечею. Щоб такий тест був найбільш точним, суворо дотримуйтесь приписи інструкції. Якщо перетримати тест в сечі, то можлива помилка, а якщо навпаки швидко витягти смужку, то індикатор не встигне просочитися. Знову ж таки, щоб визначити наявність вагітності більш точно, проводите тест з ранку. Не дивлячись на те, що в нашій країні довіряють цим тестом, в країнах Європи від нього відмовилися, тому що досить часто дані тести на вагітність можуть помилятися.

Планшетні тести на вагітність

Такі тести вважають досить точними. При процедурі в сечу слід занурювати лише кінчик смужки. Сеча буде підніматися вгору і доходити до реактиву, там вступить в хімічну реакцію.

Струменеві тести на вагітність



Кажуть, що це найбільш ефективні і точні тести на вагітність в наш час. Тут не обов`язково використовувати тільки ранкову сечу. Проводити струменевий тест на вагітність можна в будь-який час доби.

Синій тест на вагітність

Щоб перевірити наявність вагітності, ви повинні вставити в піхву паличку до шийки матки на кілька хвилин. Синій колір палички означає вагітність. Мабуть, ось який найточніший тест на вагітність, адже він реагує на безпосередні зміни тканин шийки матки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!