» » » » Як навчитися гіпнозу?

Як навчитися гіпнозу?

Як навчитися гіпнозу?

Багато людей, серед яких хлопці і дівчата різного віку, думають над тим, як навчитися гіпнозу безкоштовно, не витрачаючи грошей на дорогі курси. Причому невідомо, чи дадуть вони якийсь толк. На щастя, для таких людей зараз існує Інтернет, який, грубо кажучи, може навчити людину чому завгодно.

Сьогодні в нашій статті мова піде тому, як навчитися гіпнозу будинку, не вдаючись до допомоги різних вчителів, «гуру», звернення до яких влетить в копієчку. Однак нерозумно б було сподіватися на те, що можна прочитати одну-дві статті і почати управляти людьми, просто клацаючи пальцями. Більш того, забудьте все те, що Ви, можливо, бачили по телевізору в різних телешоу. Як правило, все, що там показують, абсолютно не відповідає дійсності.

Що таке гіпноз

Перед тим, як навчитися гіпнозу, слід знати, що таке гіпноз. Може здатися дивним, але однозначної відповіді на це питання Ви не почуєте. Важливим є те, що з давньогрецької це слово можна перекласти, як «сон». У цьому-то і вся розгадка. Гіпноз - це процес, при якому людини вводять в стан трансу. «Гіпноз - це викликаний сон». Саме на такому короткому, але правильному визначенні зійшлися авторитетні фахівці своєї справи, про які ми ще поговоримо трохи нижче. Під час трансу (який Ви, до речі, відчували природним чином безліч разів) увагу людини звернено всередину себе.

Як навчиться гіпнозу будинку, безкоштовно



Варто відразу ж зрозуміти, що гіпноз - досить складна тема, і легковажно ставитися до неї не варто. Як навчитися гіпнозу? Так само, як і вчаться іншим речам. За допомогою книг, в першу чергу. Ось три книги, які варто прочитати для початку. Читайте їх в наведеній послідовності:

  1. А. М. Пирогов «Гіпноз - Феноменологія повсякденності»;
  2. Джон Гріндер, Річард Бендлер «Наведення трансу»;
  3. Платонов К.І. «Слово як фізіологічний і лікувальний фактор».

Всі ці книги Ви зможете знайти в Інтернеті і завантажити безкоштовно. Прочитавши навіть першу, Ви не тільки зрозумієте, що таке гіпноз і транс, але зможете почати практикувати.



Крім книг і статей, спілкуйтеся з людьми, які цікавляться гіпнозом на форумах, а якщо виходить, то і в реальному житті. Звичайно, якщо будете просуватися в цьому напрямку, то гроші витрачати на освоєння гіпнозу все ж доведеться. Рано чи пізно, але Ви почнете відвідувати курси, купувати відеолекції і т. Д. Підвищувати, так би мовити, кваліфікацію.

Для початку також дуже важливо вірити в себе. Важливо стати сильною людиною. Але сильним не тільки фізично, а й духовно, психологічно. Якщо Ви не будете рішучим, впевненим у собі, то і гіпнозу Ви навряд чи навчитеся (хіба що в теорії). Постарайтеся знайти і подивитися різні відео сеансів гіпнозу (особливо це стосується, так званого, естрадного гіпнозу). Справжні майстри своєї справи тримаються впевнено і змушують тільки одним своїм виглядом вловлювати кожне їхнє слово. Не соромтеся наслідувати їх і бути на них схожим. Якщо будете мимрити, а не висловлюватися твердо і впевнено, то і слухати Вас ніхто не буде. А про яке тоді гіпнозі взагалі може йти мова?

Дізнайтеся на власному досвіді, що таке транс. Адже кожен день ми мимоволі, але природним шляхом впадаємо в цей стан. Перед сном, коли ми ще начебто не «там», але вже і не «тут». Або, наприклад, чи бувало з вами, коли Ви повністю занурюєтеся в себе, не помічаєте нічого того, що відбувається? Та начебто і ні про що не думаєте. З боку помітно, що людина просто дивиться в одну точку і глибоко пішов у себе. Це і є транс. Спробуйте викликати його навмисно. Культивувати в собі транс, поглибити його і т.д. Також можете спробувати увійти в легкий транс за допомогою такої техніки:

  1. Ляжте на ліжко або розташуйтеся в зручному кріслі;
  2. Максимально розслабтеся не тільки фізично, а й емоційно;
  3. Постарайтеся відключити свій внутрішній діалог (це коли ми самі з собою розмовляємо в розумі);
  4. Четвертий пункт може бути різним. Спробуйте сконцентруватися на чомусь. Будь то графічне зображення, яке Ви представляєте у себе в голові або берег океану, на якому Ви нібито перебуваєте. Головне - це уявити, як ніби-то Ви дійсно знаходитеся там.

Пам`ятайте, що транс, як ми говорили, - це звернення уваги людини всередину, а не зовні. Після декількох практик у Вас обов`язково все вийде. А що стосується вивчення гіпнозу, то пам`ятайте золоту істину: «Той, хто шукає та знайде». Задайтесь метою і сміливо йдіть нею.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!