Як увійти в транс?

Як увійти в транс?

Ні для кого не секрет, що транс - це психічний стан, що характеризується зміненим свідомістю. Під час нього людина звернений до свого внутрішнього світу і усунутий від зовнішніх факторів. Деякі люди називають навмисне викликання трансового стану медитацією. Багатьох цікавить, як увійти в транс, адже транс допомагає впоратися зі стресом, отримати необхідний повноцінний відпочинок. Крім цього, транс визнаний багатьма людьми як цілющий стан свідомості.

Як увійти в стан трансу: поради

  • Відповідально поставтеся до вибору місця, воно повинно бути максимально безпечно і ізольовано.
  • Для входження в транс необхідні максимально комфортні зовнішні умови (температурний режим, свіжість повітря).
  • Перед входженням в транс необхідно задовольнити всі фізіологічні потреби, щоб вони Вас не відволікали і не перешкоджали занурення в трансовое стан.
  • Позбавтеся від дратівливих чинників (звуки годин, шум за вікном і так далі).
  • Найбільш підходяща поза для трансу - це напівсидячи. Наприклад, в кріслі. Бажано, щоб Ваша голова мала опору.
  • Якщо Ви входите в транс лежачи, забезпечте собі таку позу, при якій Вам буде абсолютно комфортно, так, щоб ніякі частини тіла не терпли.
  • Подбайте про те, щоб Вас ніхто не відволікав.
  • Заходьте в транс в помірно втомленому стані. Надмірна втома, рівно як і абсолютна бадьорість не сприяють входженню в транс.

Як увійти в транс: прийоми

  • Релаксація - обов`язкова умова занурення в транс. Розслабляйте кожен м`яз, кожен орган свого тіла, подумки рухаючись від маківки до кінчиків пальців і назад.
  • Слідкуйте за Вашим диханням. Не думайте, як дихати, а саме стежте. Даний прийом позбавить Вас від думок.
  • Споглядання - позбудьтеся від внутрішніх діалогів, від потоку думок, зосередьтеся на одній, найважливішою думки і думайте про неї.
  • Поверхневі думки - навколишній світ і дії в ньому дуже відволікають. Припиняйте виникають думки, обрубують їх і не давайте розвиватися.
  • Концентрація - обов`язковий момент процесу занурення в транс. Не думайте про сторонні речі, повністю зосередьтеся на тому, що робите.

Як увійти в транс: методи



Для входження в транс використовують різні методи, ось деякі з них:

  1. Безпечне місце. При цьому методі після того, як Ви досягли потрібного розслаблення тіла і свідомості, уявіть собі безпечне місце. Це місце може бути реальним або вигаданим. Потім переміститеся в нього і перебувайте там стільки, скільки захочеться. При цьому необхідно зосередитися на відчуттях комфорту, безпеки, впевненості. Можете проаналізувати при цьому своє життя в цих же аспектах. Коли захочете покинути це місце, повертайтеся в реальність.
  2. Сходи. При цьому методі після досягнення повного розслаблення тіла і концентрації свідомості на зануренні в транс необхідно спускатися по сходах в свою підсвідомість, при цьому на кожен видих ви занурюєтеся все нижче і нижче. Необов`язково візуалізувати сходи. Щоб повернутися в реальність, Вам потрібно піднятися по сходах.
  3. Візуалізація. При даній методиці Вам необхідно мати сильний уявою. Після повного розслаблення уявіть, що Ви йдете в конкретне місце або до людини, при цьому подумки виходите з місця, в якому Ви входите в транс і відраховуєте кроки. При поверненні зі стану трансу Вам необхідно прийти назад, виконавши те ж кількість кроків.
  4. Установка. Даний метод допоможе тим, хто вірить в самонавіювання. При входженні в транс дайте собі установку: «Я входжу в транс. Я поринаю в стан трансу », сконцентруйтеся на цих думках, повторюйте їх про себе.
  5. Музика. Поставте на повтор одну мелодію, яка підходить для медитацій, зосередьтеся на звуках і ритмах, стежте за диханням. Музика допоможе Вам розслабитися і позбутися від зайвих думок.
  6. Вглядиваніе в чорний простір закритих повік. При використанні даної методики крім розглядання чорного простору необхідно контролювати порожнечу в думках, припиняти будь-які думки.


Як зрозуміти, що Ви увійшли в транс? Якщо Ви все зробили правильно, то Ваше тіло буде важким, Ви не зможете рухатися, думки будуть уповільнені і легкі. Стан трансу є необхідною умовою для здійснення астральних подорожей.

Якщо у Вас нелегкий період в житті, Вам обов`язково необхідно знати, як навчитися входити в транс, адже це допоможе Вам подолати труднощі з найменшими втратами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!