Як лікувати руками?

Як лікувати руками?

Ми звикли, що лікуватися - це значить приймати ліки, відвідувати лікарів і проходити різні процедури. А ви помічали, що обійми коханої людини можуть легко зменшити не тільки душевну, але і фізичну біль? Адже руки теж здатні лікувати.

Методика лікування

Всі люди мають можливість не тільки поглинати енергію іншої людини, але і віддавати свою. Найбільше скупчення каналів для виходу енергії зосереджено в наших пальцях. Тому їх і використовують для передачі енергії. На цьому принципі ґрунтується техніка Рейкі.

Практика Рейкі

  1. Перед початком сеансу добре вимийте руки і помасажуйте долоні. Вам повинно здаватися, що ваша внутрішня енергія починає рухатися і накопичується в кінчиках пальців. Постарайтеся відчути це потепління рук і виникає при цьому легку вібрацію.
  2. Хворий повинен прийняти зручну для себе позу, але так, щоб ви мали доступ до хворого органу з двох сторін. Для жінок робоча рука зазвичай ліва, а для чоловіків - права.
  3. Повільно водите пальцями в районі хворого органу, друга рука повинна знаходитися на зворотному боці тіла. Сконцентруйте енергію в кінчиках пальців і дозвольте їй вільно рухатися до області, звідки виходить біль. Якщо ви все робите правильно, хворий повинен відчути тепло ваших рук.
  4. Тепер уявіть, що ваші пальці - це воронки, що висмоктують біль вашого пацієнта. Щоб негативна енергія не перейшла до вас і не затрималася в приміщенні, регулярно обтрушуйте руки, уявляючи, що ця енергія краплями відскакує від вас і згорає в полум`ї.
  5. Іноді після сеансу у хворого спостерігається невелике погіршення. Це закономірний процес і незабаром його змінить полегшення. Обов`язково ретельно помийте руки після терапії, на вас не повинна залишатися чужа енергія.
  6. Будьте обережні, не кожна людина здатна без шкоди для себе ділитися енергією. Іноді ви віддаєте більше, ніж могли б і захворієте самі. Тому перед тим як почати практикуватися, ознайомтеся з методиками по відновленню енергії.

самостійне лікування

Багатьом також цікаво, як лікувати себе руками і чи можливо це. Звичайно, але техніка Рейкі для цього не підходить.

  1. Добре вимийте руки холодною водою.
  2. Покладіть дві руки на середину грудей так, щоб їх долоні були один на одному. Спочатку кладеться права рука, а потім ліва.
  3. Подумки скажіть від щирого серця: «Я є світоч, Я єсмь любов». Зараз ваша серцева чакра розкрита і долоні наповнюються світлом і добром, поступово теплішають. Вам потрібно повністю абстрагуватися від зовнішнього світу і своїх думок і дати можливість потоку енергії наповнити ваші руки.
  4. У тому ж порядку покладіть руки в область хворого органу. Відчуйте, як світло і тепло ваших долонь проникає всередину організму і обволікає хворий орган.
  5. На видиху ви повинні відчути, як енергія проникає в хворий орган, наповнює його життям і здоров`ям. Можете вимовляти молитву або мантру.
  6. Для початку достатньо тримати руки 3-5 хвилин. Якщо ефект не досягнуто, постарайтеся «висмоктати» руками біль, не забуваючи струшувати негативну енергію з рук, як це описано в попередньому техніці.
  7. По закінченню сеансу самолікування, серцево подякуйте себе і свого небесного покровителя.


Мало хто знає, що підвищений тиск також можна нормалізувати за допомогою такої техніки. Для цього робочою рукою починайте спіралеподібні рух за годинниковою стрілкою вздовж грудної клітини зверху вниз. Друга рука під час практики розташовується на підставі черепа.

Пам`ятайте, що ці техніки розраховані на боротьбу лише з дуже простими захворюваннями, такими як:

  • головний біль;
  • запаморочення;
  • кишкова колька;
  • забій;
  • легка зубний біль.


При найменшій підозрі на більш серйозну проблему, необхідно негайно звернутися до фахівців.

Історія виникнення біоенергетичного методу

З незапам`ятних часів у кожного народу було своє позначення для енергії, яка міститься в кожному з нас - Прана, Ци, Ка, ЕКоГ, зараз це явище називають біоенергією. Під час хвороби наш організм відчуває нестачу цієї енергії, але нею може поділитися інша людина. Енергетичний баланс буде відновлено і людина одужає.

В кінці 19-го століття японський монах Міка Усуі відродив техніку зцілення руками і назвав її «Рейкі» - «енергія життєвої сили Всесвіту». Спочатку це мистецтво було доступно лише жителям Японії і тільки після Другої світової поширилося по всьому світу. Зараз школи Рейки, де вивчають, як лікувати руками, можна зустріти в будь-якому куточку земної кулі.

Для осягнення мистецтва лікування руками необхідно вчитися десятиліттями. Але кожен з нас цілком здатний опанувати базовими методиками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!