» » » Як завагітніти в "сімс 3" (the sims 3)?

Як завагітніти в "сімс 3" (the sims 3)?

Як завагітніти в

Постійно розвиваючись і вдосконалюючись, симулятор "Сімс" все більше наближається до життя реальних людей. Зокрема, в грі у персонажів є можливість стати щасливими батьками чарівного малюка. Про те, як це зробити, ми розповімо далі.

Як завагітніти дорослому Сіму

Як і для реалізації багатьох інших цілей, перед тим як завагітніти в "Сімс 3", вам доведеться виконати кілька обов`язкових дій.

  • Завести знайомство з хлопцем.
  • Ретельно вибудовувати з ним відносини, домагаючись підвищення рейтингу симпатії до 100 одиниць. Для цього потрібно буде проявляти про нього турботу, говорити компліменти, дарувати подарунки, допомагати у важку хвилину і ін. Дуже важливо, щоб у вас була не просто симпатія, а любов.
  • Якщо ви правильно реалізували попередній пункт, то запросивши партнера в ліжко, сім зможе вибрати опцію «Зачати дитини».

Також є деякі хитрощі.

  • Якщо ви хочете народити дитину конкретного статі, то після зачаття вирушайте в продуктовий магазин. Купіть більше яблук - якщо їх їсти постійно, то у сіма народиться дівчинка. А ось щоб народити хлопчика, потрібно частіше їсти кавуни. Взагалі, допоможе визначити стать дитини генний інженер, що працює в місцевій лікарні. Зверніться туди за допомогою.
  • Щоб народити двійню, потрібно отримати відповідні нагороди. Тут два варіанти: або якомога активніше і краще виконуйте бажання Сіма і отримуйте натомість бали щастя - після в меню гри їх можна буде обміняти на нагороду «Плідність», або прямуйте працювати в шоу-бізнес. У певний момент до вас в руки потрапить чарівна лампа з джином. Викличте його і попросіть велику сім`ю. Після цього сім виявиться вагітної трійнята.
  • Щоб стать дітей був різним, їжте в рівній кількості і яблука, і кавуни.

Як завагітніти Сіму-підлітку



Творці гри завбачливо не стали давати сімам, які не досягли повноліття, можливості мати дітей. А тому в "Сімс 3" завагітніти підлітку навряд чи вдасться. Разом з тим, на різних сайтах пропонуються спеціальні моди, що надають можливість на деякий час підліткам стати дорослими і отримати доступні для них функції. Однак, по-перше, ніхто не гарантує вам якість і безпеку застосування. А по-друге, такі надбудови зазвичай мають масу багів. Тому простіше почекати настання зрілості - згідно стандартних налаштувань гри це займе 15 днів.

Також, можливо, вам буде цікава наша стаття Як народити в Сімс (Sims) 3.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!