» » » Як зробити дівчину в майнкрафт?

Як зробити дівчину в майнкрафт?

Як зробити дівчину в майнкрафт?
Як зробити дівчину в майнкрафт?

Якщо ви хочете змінити свого героя-чоловіка на жінку, то зробити це цілком реально. Також, щоб ваш герой не нудьгував на самоті, можна виготовити йому красиву подружку. Про те, як зробити дівчину в майнкрафт, піде мова в нашій статті.

створення дівчата

Дівчину в грі майнкрафт можна зробити декількома способами, які описані нижче.

малюнок

Якщо ви замислюєтеся над тим, як зробити дівчину зі свого персонажа, то найлегший варіант - намалювати її. Для цього можна скористатися сайтом-редактором персонажів minecraft.novaskin.me. Тут по клітинках можна створити свого персонажа яким завгодно: ви вибираєте кольори шкіри і одягу, довжину волосся і вираз обличчя. Те, якою буде ваша дівчина, залежить тільки від вас і вашої фантазії.

Варто відзначити, що в редакторі можна створити не тільки дівчину, але і одяг, взуття, зачіску і макіяж.

мод

У грі є спеціальний мод, за допомогою якого можна створити дівчину своєї мрії. Мод називається «Дівчина» і завантажити його можна з сайту minecraftmonster.ru. Далі необхідно його встановити в майнкрафт.



Варто відзначити, що дівчина розмовляє російською мовою і звуть її Аня. Для того щоб вона з`явилася, необхідно використовувати пекельний камінь і запальничку. Технологія появи нового персонажа така: ставите пекельний камінь, а зверху на нього кладете запальничку, і через якийсь час з`явиться дівчина. Тепер вона зможе вам допомагати, або ви будете просто проводити весь вільний час з нею.

Дівчина друг

Якщо поблизу живе симпатична дівчина, то можна зробити її своїм другом. Для цього необхідно познайомитися з нею, подарувати їй оригінальний подарунок. Також намагайтеся стежити за нею і бувати в тих місцях, де вона з`являється. Робіть компліменти і прославляйте її. Згодом вона звикне до вас, і ви станете її другом.

Якщо вам необхідно зробити жителів в майнкрафт, читайте про це в статті Як зробити жителів в майнкрафт.

Створення голови описано в статті Як зробити голову в майнкрафт.

Гравцям можна міняти і одяг. Про Крафт одягу можна дізнатися зі статті Як зробити одяг в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!