» » » Як зробити в майнкрафт свого друга?

Як зробити в майнкрафт свого друга?

Як зробити в майнкрафт свого друга?
Як зробити в майнкрафт свого друга?

Друг в майнкрафт є доброго мобу, який буде допомагати гравцеві по господарству, стане відмінним воїном і охоронцем. Зробити його можна двома способами - з модами і без. Нижче буде описано кожен варіант.

Як зробити в майнкрафт свого друга без модов

Щоб зробити в майнкрафт одного без модов, потрібно буде звести невелике приміщення. Воно може бути довільного розміру, але його дах не повинна пропускати сонячне світло. Після цього викличте скелет і помістіть його в приміщення, надіньте на нього шолом. Потім підберіть вашому другу обладунки, щоб він згодом зміг вас захищати. Ось і все, друг готовий.

Також вам потрібно буде знайти у себе в засіках амуніцію і зброю. На завершення зруйнуєте будова, і перед вами з`явиться надійний друг. Якщо він вам набридне, ви можете залишити його де-небудь або кинути в гущу битви, тоді його буде чекати вірна смерть.

Як зробити в майнкрафт свого друга з модом

Найлегше зробити в майнкрафт одного, використовуючи мод FriendModv1.7. Його можна завантажити тут або тут.



Спочатку потрібно відкрити завантажений на ПК файл і розпакувати його. Після цього помістіть його в папку з модами. Зайдіть в гру, відкрийте меню та виберіть з`явився людини. Завдяки даному моду можна легко поміняти вигляд свого друга, досить зайти в меню і вибрати те, що вам більше подобається. Аналогічним чином ви можете змінювати його здатності. Однак важливо пам`ятати, що такий друг буде невразливим до вашого втрат, тому вбити ви його не зможете.

Як бачите, зробити свого друга в майнкрафт не дуже складно, а значить, він стане вашим помічником, і ви будете встигати робити більше справ.

Також в майнкрафт можна зробити людину. Про всі нюанси ви дізнаєтеся з нашої статті - Як зробити людини в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!