» » » Як зробити будиночок в майнкрафт?

Як зробити будиночок в майнкрафт?

Як зробити будиночок в майнкрафт?

Для того щоб світ Minecraft був більш цікавим, в ньому існують не тільки персонажі і бої між ними, а ще й цілі села, що складаються з окремих будівель. Кожна споруда виконує свою певну функцію, приносить користь і урізноманітнює режим гри.

До таїмо будівлям відносяться і будиночки. Ми допоможемо вам зробити будиночок в майнкрафт.

бджолиний будиночок

Бджолиний будиночок в майнкрафт використовується, як і в реальному житті, в бджільництві. З його допомогою можна отримати стільники і трутнів. Важливою особливістю такого будиночка є те, що бджоли в ньому не схильні до мутації. Як же побудувати такий будиночок для бджіл?



Для цього вам потрібно в інвентарі розмістити по центру одну медову соту і оточити її деревом - зверху повинно бути три дерев`яних дошки, а знизу п`ять дерев`яних плит. Такий спосіб побудови бджолиного будиночка найпростіший. Медові соти можна добути, руйнуючи бджолині вулики, які трапляються на шляху.

Будиночок на дереві

Багато в дитинстві мріяли про будиночок на дереві. У майнкрафт ви можете втілити цю мрію в реальність! Для цього необхідно зробити лише кілька дій:

  1. поставити в висоту трубу з декількох блоків дерева. Трубу можна зробити в інвентарі. Якщо у вас немає навичок у створенні речей, познайомтеся з нашою статтею про це: Як робити речі в майнкрафт (Minecraft).
  2. всередині труби встановіть сходи, для того щоб в будинок можна було підніматися.
  3. зверху на трубі спорудити платформу необхідного вам розміру. І сформуйте на ній перегородки та несучі стіни. Тут уже все залежить від вашої фантазії і уяви. Усередині будинок можна прикрасити різними предметами. Деякі користувачі споруджують камін, картини, меблі. Головне, щоб для ваших бажань було достатньо місця.

Порада: щоб вам не заважали при будівництві, ведіть його в творчому режимі гри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!