Як дізнатися ангела?

Як дізнатися ангела?

Люди духовні кажуть, що ангели - це світлі істоти, які завжди готові відгукнутися на наш заклик, прохання дати пораду, захист або стан спокою. Адже саме допомогу, зцілення і керівництво нашої душею - головне завдання ангела-хранителя. У важку життєву хвилину, від безвиході багато з нас звертаються за допомогою саме до ангела, незалежно від того, віримо ми в його існування чи ні. І нерідко, проблеми після цього зникають так, ніби дійсно, хтось сторонній стер їх з картини нашої долі. Як дізнатися свого ангела-хранителя, стільки раз рятував нас від життєвих негараздів? Як сказати йому спасибі за те, що він оточує своєю турботою вас і ваших близьких?

Ангел-хранитель завжди готовий підштовхнути вас до відповіді на складне питання, підбадьорити або вирішити проблему. Однак, для того, щоб впустити ангела в своє життя, необхідно прийняти від нього допомогу. Адже кожній людині дана свобода волі, тому ангели не зможуть нав`язати свою допомогу тому, хто не звертався за нею. Для того щоб попросити допомоги, необхідно, познайомитися зі своїм ангелом. Не дивно, що багато хто цікавиться тим, як дізнатися ім`я ангела-хранителя і готові йти для цього на найбезглуздіші обряди і пожертвування. Користуючись цим, ряд шарлатанів і аферистів із задоволенням продають свої сумнівні послуги людям. Але ж для того, щоб поспілкуватися зі своїм охоронцям, посередники зовсім не потрібні.

Спілкування людини зі своїм ангелом відбувається безпосередньо і йде з серця. Саме за допомогою духовного спілкування ви зможете як дізнатися свого ангела, так і познайомитися з іншими ангелами, які супроводжують нас протягом усього життя. Адже таких можуть бути тисячі. Хтось назавжди залишається поруч з нами, хтось з`являється в окремих випадках. У всіх ангелів є імена, тому таке бажання, як дізнатися ангела, цілком розумне. Адже, знайомлячись з людиною, ми поспішаємо запитати його ім`я, так чому б не почути і ім`я свого духовного супутника. Часто ім`я ангела-хранителя звучить так само, як і людське. Буває, що імена створені з образних позитивних висловів чи емоцій. Наприклад, трапляється, що ангела звати "Добро", "Радість" або "Спокій".



Для того щоб дізнатися ім`я іменного вашого ангела досить просто попросити його назватися. Зручно влаштуйтеся в тихій і приємній кімнаті. У тиші, після заданого вами питання про ім`я, відповідь прийде сам собою. Ви можете інтуїтивно зрозуміти його або відчути. Можете почути внутрішній голос або стати свідком бачення. Не турбуйтеся, якщо відповідь відразу не приходить або він недостатньо зрозумілий про вас. Попросіть свого ангела повторити його ім`я. Якщо і цього разу відповідь не прийшов вам, то залиште на час свою затію, не забуваючи якомога частіше спілкуватися з ангелом і дякувати йому за радості у своєму житті. Відомі випадки, коли людина просила свого ангела дати йому знак, який підтверджує те, як звуть зберігача. В такому випадку, нерідко найближча вивіска або назва книги притягували увагу людини і давали йому відповідь на поставлене запитання.

Крім того, як дізнатися ім`я свого ангела-хранителя, багато хто хоче навчитися спілкуватися з ним. Способів спілкування з ангелами існує кілька. Наприклад, в цей список можна віднести механічне лист, сновидіння, гадання або психологічну, духовну комунікацію. Головне зупинити свій вибір на тому способі, до якого ви відчуваєте непереборну і природну тягу. Все, що лякає або блокує вашу можливість не варто і пробувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!