» » » Як зробити ангела?

Як зробити ангела?

Як зробити ангела?

Дитячі вироби є найвірнішим способом розвитку уяви, фантазії і творчих здібностей. Відвідати чарівний і казковий світ творчості ви можете, роблячи разом з вашою дитиною нескладні і красиві вироби з нагоди свят або просто так. До того ж, ви проведете незабутні, пізнавальні та веселі хвилини разом зі своїм малюком. Найактуальнішою виробом в зимовий період є виріб ангела. Такі вироби можуть прикрасити вашу ялинку, віконце, підвіконня або поличку в дитячій або вітальні, у вигляді святкового сувеніра.

Як зробити ангела своїми руками

Почувши слово «ангел», ми представляємо людина в білому одязі. І, звичайно ж, з німбом і прекрасними крильцями. Саме ангела в багатьох країнах прийнято вважати символом Різдва, а на верхівку різдвяної ялинки його ставлять американці. Хотілося б розповісти, як зробити ангела найлегшим способом. Для цього вам знадобляться: ножиці, клей ПВА, олівці і фломастери, папір, мотузочок.



Склавши папір вдвічі, малюємо силует янгола на згині в верхньому кутку, потім вирізаємо і розфарбовуємо янголятка на свій розсуд. За допомогою мотузки і клею робимо петельку - прикраса на ялинку готово! Тепер ви знаєте, як зробити ангела з паперу. Тут головне фантазія, уява, бажання і прагнення! Ви можете також удосконалити таку саморобку, приклеївши бахрому або тасьму на плаття ангела. За допомогою паперу можна зробити і об`ємних ангелів, але для цього, необхідно мати деякі навички орігамі або просто бути цілеспрямованою людиною. Найкраще робити такі вироби, переглянувши спеціальні відео-уроки.

Як зробити ангела з тканини

Виріб ангела з тканини робити просто, швидко і захоплююче як для дорослих, так і для дітей. Красиві і милі ганчіркові ангели можуть бути і подарунком на Різдво і на новорічні свята, і просто прикрасою вашого будинку або квартири. Для його виготовлення вам знадобиться тканина світла, нитки, ножиці, трохи мережива і ентузіазм. З тканини формуємо циліндр, нитками утворюємо голову, руки і талію ангела. Прикрасити мереживом вашого ангела вам допоможе ентузіазм і уяву. Ангел з тканини готовий!

Як зробити костюм ангела



В основі костюма ангела можна використовувати святкову сукню світлих тонів, прикрасивши його деякими деталями, які повністю складуть образ небесного янголятка. Це самий простий і зручний спосіб. Батьки найчастіше вдаються саме до цього способу. Чи не тому що не хочуть витрачати час на походи по магазинах у пошуках костюма, а тому що костюм буде саме такою, як хотів би дитина, не схожий на інші. До того ж - це зручно, просто, легко і недорого. Деталі - це крила і німб. Що стосується крил і німба, то їх можна придбати і в магазині. Але, якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом і у вас є бажання і настрій - то зробити ці деталі можна самостійно.

Не забувайте залучати до цього процесу вашого малюка - йому точно сподобається! Цілком реально і просто зробити карнавальний дитячий костюм янголятка. Такий варіант виготовлення костюма підійде, як хлопчикам, так і дівчаткам. Для виготовлення костюма вам необхідно запастися шматком тканини - це і буде надалі плаття ангела. Зробивши мірки (довжина костюма і обхват стегон дитини), далі робимо викрійку - прямокутник, двом довжинам дорівнює одна сторона, половина обхвату стегон + 10см дорівнює інша сторона. Отриманий шматок тканини складав по довгій стороні навпіл. Бічні шви зшиваються, при цьому не забудьте залишити ні зашитими пройми для рук - ділянки по 20-25 см з обох сторін. Краї вирізів для голови і рук обробляємо. Можна додати красивий ніжний поясок, найкраще підійде сріблястий або золотавий, німб і крила. Ангел практично готовий!

Не переживайте про те, як зробити крила ангела. Їх можна зробити з картону, з пір`я або з обтягнутого фатином дротяного каркаса. Німб же можна замінити підручними засобами, наприклад, діадемою, обручем або обідком. Дану стандартну деталь можна прикрасити пухом, пір`ям або блискітками, що додасть деякої казковості образу маленького янголятка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!