» » » Як вилікувати жителя в майнкрафт?

Як вилікувати жителя в майнкрафт?

Як вилікувати жителя в майнкрафт?
Як вилікувати жителя в майнкрафт?

У популярній комп`ютерній грі майнкрафт крім вашого персонажа і активних персонажів інших гравців є також ряд пасивних персонажів.

NPC в майнкрафт

Сільські жителі - пасивні персонажі, Спауном яких можуть знаходитися в сільських будинках або в околицях сіл. Те, в якому будинку Спауном сільський житель, безпосередньо впливає на його професію. Їх можна відрізнити по великій голові, зеленим очам, густим бровам, виступаючим носах і схрещеним на грудях рук.

Сільський житель здатний ховатися від ворожих мобів, закриваючи дерев`яні двері. Жителі можуть спілкуватися з гравцями, але ніякої шкоди вони завдати не можуть. Якщо активний гравець або будь-ворожий моб нападає на сільського жителя, сам житель не дає йому відсічі. Замість цього з`являється залізний голем, який охороняє жителів цього села.

Якщо вночі сільського жителя вкусить зомбі, він сам перетворюється на зомбі-жителя.



Багатьох гравців цікавить, як вилікувати жителя в майнкрафт після інфікування зомбі, адже якщо ви вилікуєте зомбі-жителя, він стане вашим. Це набагато простіше, ніж створювати жителя самостійно. Крім того, якщо ви захочете створити власну село, вам буде потрібно як мінімум два жителя в ній.

Лікування зомбі-жителя

Отже, зомбі-житель може бути вилікуваний в такий спосіб:

  1. Спочатку киньте в зомбі-жителя вибухають зілля слабкості. Для його виготовлення знадобиться змішати зілля слабкості з порохом.
  2. Потім нагодуйте його золотим яблуком. Для цього надішліть покажчик на зомбі-жителя і натисніть праву кнопку миші. Скрафтіть золоте яблуко можна з червоного яблука і восьми золотих злитків. Його також можна знайти в скарбниці або в фортеці, але шанси на це дуже малі.

Лікування займе не більше 5 хвилин ігрового часу.

Можливо вам також будуть цікаві до прочитання статті Як зробити жителів в майнкрафт і Як зробити в майнкрафт портал в село.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!