» » » Як викликати зомбі в майнкрафт?

Як викликати зомбі в майнкрафт?

Як викликати зомбі в майнкрафт?

У грі майнкрафт потрібно не тільки збирати ресурси для забезпечення власного комфорта- дуже важливо мати ще й досвід. Він з`являється, коли гравець вбиває мобів, і хоча деякі з них знайти досить складно, можна здійснити їх заклик. З нашої статті ви дізнаєтеся, як викликати зомбі в майнкрафт.

Викликаємо зомбі в майнкрафт

Для виклику гігантського зомбі потрібні певні умови, і перше з них - наявність версії майнкрафт Survival Test з усіма оновленнями. Адже саме там вперше з`явився цей моб. В цьому випадку для його виклику не потрібно нічого робити, так як цього монстра можна буде зустріти на просторах гри.

На жаль багатьох гравців, даний моб був видалений з наступних версій. Але засмучуватися не варто, оскільки можна виконати кілька дій, і він з`явиться в грі. Отже, адміністраторам сервера або власникам аналогічних повноважень у рядовий розрахованої на багато користувачів грі досить буде ввести в своїй консолі управління команду / summon Giant, через кілька хвилин вдасться виявити зомбі-гіганта.



Коли подібних повноважень немає, доведеться встановлювати додатковий мод. Це може бути Single Player Commands, скачати який можна тут, або CommandBook- завантажити його можна тут.

Після завантаження та інсталяції потрібно додати плагіни в папку mods. Як тільки все буде зроблено, потрібно ввести в з`явилася консолі команду / spawn Giant і відправитися на зустріч з монстром.

Можливо, вам будуть цікаві інші наші статті про це мобі:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!