» » » Як викликати гіганта?

Як викликати гіганта?

Як викликати гіганта?

У грі майнкрафт гравець не тільки знаходиться в пошуку корисних ресурсів і Крафт різні предмети-він ще і вбиває мобів - злісних істот, якими кишить ігровий світ. Робиться це заради досвіду, який згодом дуже стане в нагоді. Для поповнення досвіду можна вбити гіганта, але для початку з ним необхідно зустрітися. З нашої статті можна буде дізнатися, як викликати гіганта в майнкрафт.

Викликаємо гіганта в грі майнкрафт

Якщо у вас встановлена гра майнкрафт версії Survival Test, то ви зможете незабаром зустрітися з гігантом: саме тут цей моб вперше з`явився, хоча згодом розробники прибрали його, вважаючи зайвим і непотрібним.

Якщо у вас встановлена інша версія гри, то можна зустрітися з гігантом, але тільки після установки спеціальних модов. Це може бути Single Player Commands, скачати який можна тут, або CommandBook, скачати його можна тут.

Після розпакування архіву та інсталяції мода його потрібно додати в папку mods. Після цього у вас на екрані з`явиться консоль, в вікно якої потрібно ввести команду / spawn Giant. Через кілька хвилин вдасться зустрітися з гігантом.

Завдання спрощується, якщо ви є адміністратором ігрового сервісу. В цьому випадку для виклику гіганта вам потрібно буде тільки викликати команду і ввести в рядок фразу / summon Giant. Через якийсь час злісний моб з`явиться перед вами, і ви зможете спробувати вбити його.

Дізнайтеся всі секрети гри: в цьому вам допоможе наш загальний розділ - Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!