» » » Як грати на сервері майнкрафт?

Як грати на сервері майнкрафт?

Як грати на сервері майнкрафт?

Якщо ви хочете перейти від гри з домашньої мережі до онлайн-варіанту, то вам необхідно розібратися, як грати на серверах Minecraft. Онлайн-гра відрізняється від гри з ботами на домашньому комп`ютері, тому необхідно знати основні моменти.

Граємо по мережі

  1. Перш ніж почати грати по мережі, необхідно вибрати відповідний сервер (наприклад, можна скористатися сайтом qoobworld.ru), Зареєструватися на ньому і завантажити відповідний варіант гри, ввести реєстраційні дані і увійти в гру. Дізнатися додатково про вхід в гру майнкрафт, можна зі статті Як зайти на сервер майнкрафт.
  2. Після проходження етапу реєстрації гравець потрапляє в спавн (місце, де з`являються всі гравці на самому початку гри). Тут в районі 500 кубів будувати нічого не вийде. Для початку будівництва необхідно трохи пройтися або пробігтися і знайти підходяще місце під будівництво.
  3. Якщо ви вибрали підходяще місце, то необхідно ввести команду / home set. Таким чином ви зміните точку свого відродження. Для повернення до цієї точки слід прописати / home. Далі можна приступати до видобутку ресурсів і розвитку на сервері.

Примітка

  1. Для того щоб не заблукати в грі, необхідно запам`ятовувати координати потрібних точок, які можна переглянути, натиснувши F3 (значення x, y, z і варто запам`ятовувати).
  2. Якщо ви хочете придбати або продати будь-які предмети і таким чином заробити віртуальні гроші, то можна скористатися адміншопом, який знаходиться на спавн, або магазинами інших гравців. Для повернення в спавн необхідно ввести / spawn. Крім того, можна обмінювати реальні гроші на віртуальні.

«Піратська» версія майнкрафт

Якщо у вас «піратська» версія гри, то, швидше за все, у вас не вийде грати на будь-якому сервері майнкрафт. Вам необхідно вибрати один з піратських серверів. Список представлений на сайті monitoringminecraft.ru. Після того як сервер буде обраний, необхідно скопіювати його IP і додати його в Multiplayer вашої гри.



Також можна спробувати грати за допомогою програми Хамачі.

Більше інформації про гру на сервері майнкрафт можна отримати зі статті Як грати в майнкрафт онлайн.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!