» » » Як увійти в майнкрафт?

Як увійти в майнкрафт?

Як увійти в майнкрафт?

Багатьом гравцям набридає на самоті досліджувати світ майнкрафт, і вони починають шукати відповіді на запитання, як увійти в мережеву гру майнкрафт і продовжити грати у веселій компанії інших гравців. Пропонуємо вам поради, як увійти в мережевий майнкрафт, що для цього потрібно робити і як боротися з можливими помилками при з`єднанні.

вибір сервера



Для коректної роботи гри вам необхідно завантажити останню версію Java і DirectX. Перед тим як увійти на сервер майнкрафт, вам необхідно його вибрати. Ось кілька критеріїв, якими ви можете керуватися:

  • кількість гравців на сервері. Людей, що грають на сервері, має бути не менше тридцяти, але і не більше ста, так як при такій кількості гравців пінг сильно зросте. Це може викликати обрив з`єднання, оскільки інформація від сервера буде доходити повільніше, ніж це потрібно для нормального протікання ігрового процесу. До того ж, вам доведеться досить довго розшукувати незастроенное місце для зведення своїх споруд.
  • точки телепортації. На сервері має бути присутньою велика кількість «варпа» (телепортаціонних точок). За їх допомогою гравці можуть вільно пересуватися в міста або інші громадські місця.
  • адміністрація. Живу участь адміністрації в житті сервера - одна з головних складових комфортного ігрового процесу.
  • також зверніть увагу на наявність кікстартера (набір предметів в інвентарі, з якими персонаж з`являється в грі). Якщо він відсутній, то існує велика ймовірність того, що ви навіть не встигнете вибрати відповідну територію для будівництва будинку до настання ночі, і вам доведеться битися з мобами голими руками.
  • вжиття заходів для протидії гріферам. На жаль, в мережевій грі гріферство - дуже поширене явище. Тому перед початком гри на сервері уважно ознайомтеся з форумом, а зокрема - правилами поведінки гравців. На тих серверах, де не існує бана за гріферство, воно буде процвітати, і ви зможете запросто піддатися нападу і позбутися своїх будівель і майна.

Як увійти в мережевий майнкрафт

  1. Зареєструйтеся на сайті сервера. При створенні облікового запису обов`язково вказуйте дійсну електронну адресу, так як згодом можуть виникнути проблеми з підтвердженням реєстрації.
  2. Скачайте і лаунчер (програму-завантажувач).
  3. Запустіть лаунчер, введіть дані, вказані при реєстрації на сайті (логін і пароль), виберіть зі списку потрібний сервер і скачайте клієнт гри. Існує кілька версій клієнта, вибрати потрібно ту, яка відповідає вашій операційній системі.
  4. Увійдіть в гру.
  5. Натисніть на кнопку «Мережева гра».
  6. Введіть IP-адресу сервера і натисніть кнопку «Підключитися».

Помилки і їх усунення

  • Bad Login, User not Premium - вхід дозволений тільки гравцям з ліцензійною версією гри. Для входу з піратської версії змініть в файлі server.properties, значення online-mode на false.
  • Connection reset, connection refused - з`єднання скинуто сервером. Значить, що у вас проблеми з інтернетом, або сервер, на який ви входите, недоступний.
  • Read time out - час очікування відповіді минув. Перевірте ваше підключення до інтернету.
  • Logged in from another location-другий гравець зайшов на сервер під вашим нік-нейм.
  • Internal Server Error - помилка сервера.
  • Outdated Client - версія вашого клієнта застаріла. Оновлення клієнт.
  • Outdated Server - версія вашого клієнта вище, ніж версія на сервері. Відкотити клієнт.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!