» » » Майнкрафт: як грати в інтернеті?

Майнкрафт: як грати в інтернеті?

Майнкрафт: як грати в Інтернеті?

Гра майнкрафт сьогодні неймовірно популярна - вона надає майже необмежені можливості в справі створення власного світу, а тому інтерес гравців до неї не вщухає. Втім, навіть найцікавіша гра може стати нецікавою, якщо грати в неї дуже довго.

Ліками від нудьги може стати на багато користувачів режим. Майнкрафт підтримує можливість гри через глобальну мережу, таким чином, ви граєте вже не один, а змагаєтеся з іншими гравцями, і ось - нудьгу як рукою зняло! Давайте розберемося, як грати в майнкрафт в Інтернеті.

підготовка

Що вам знадобиться для організації мережевої гри? По-перше, звичайно, сама гра, ну, а по-друге, сервер, через який ви хочете організувати розрахований на багато користувачів режим. тут ви знайдете багато серверів.

При виборі сервера необхідно враховувати два моменти:

  • сервер повинен бути активний - в графі статус повинна стояти зелена точка;
  • назва сервера має співпадати з версією вашої гри.

Підключення до сервера



Отже, ви вибрали сервер, тепер робимо наступне:

  1. Запускаємо гру.
  2. Тиснемо кнопку "Мережева гра", далі "Додати".
  3. У новому вікні вказуємо назву сервера (можна вказати будь-яке) і його IP-адресу (він вказаний тут в графі "IP: порт", навпроти обраного сервера).
  4. Тиснемо кнопку "Готово", далі в новому вікні - "Підключитися".
  5. Чекаємо підключення. Успішно? Усе! Ви в грі!

Реєстрація гравця

Коли ви підключіться до сервера, ви можете виявити, що гравець не може зробити жодного дії. Чому? Тому що на більшості серверів встановлена авторизація. Нічого страшного, зареєструватися простіше просто - відкрийте загальний чат (швидка команда для активації чату - клавіша "T" в англійській розкладці), введіть команду "/ register parol123 parol123", де "parol123" - ваш пароль, введений двічі. Після введення команди натисніть "Enter".

При повторному заході в гру для реєстрації використовуйте комбінацію "/ login parol123". Важливо! Не забудьте свій пароль (краще запишіть) - відновити його неможливо, це означає, що, забувши пароль, ви остаточно і безповоротно втратите весь свій ігровий процес на сервері.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!