» » » Як грати в майнкрафт (minecraft) онлайн?

Як грати в майнкрафт (minecraft) онлайн?

Як грати в майнкрафт (Minecraft) онлайн?

Майже з самого моменту свого виходу гра майнкрафт знайшла неабияку популярність. Невибагливий кубічний світ підкорив серця і руки багатьох геймерів. Причина проста - в цій грі можна створити все. Від скляного будинку на дні озера до літаючої фортеці. Ваші можливості обмежені тільки вашими знаннями того, як грати в майнкрафт онлайн, фантазією ... і кубиками.

установка гри

Для того, щоб почати гру, на вашому комп`ютері повинна бути встановлена остання версія платформи Java. Завантажити її можна з офіційного сайту. Крім цього, буде потрібно сама гра строго тієї версії, яка підтримується сервером, на якому планується грати. Не забувайте, що гра варта двадцять доларів і купити її можна на офіційному сайті, де є все інструкції по встановленню та налагодженню, але англійською мовою. Чи не знаєте англійської? Не біда - є російські сервера, де всі інструкції російською. Наприклад, налаштований клієнт для сервера LoveCraft можна завантажити за посиланням. Архів слід розпакувати і запустити гру, установка не потрібно. Тут-то і починається найцікавіше.

Два режими гри



Гра підтримує два режими. Одиночний (Single Player або Survival), в якому можна забудовувати світ, не відволікаючись на агресивних сусідів і словесні баталії в чаті, який так само дуже цікавий. Адже вашими співрозмовниками в ньому можуть стати гравці з різних куточків Землі! Як грати онлайн в Minecraft, розповість багато користувачів (Multiplayer) режим, в якому світ заселений безліччю гравців і свою будову необхідно захищати не тільки від бродячих привидів, а й від спраглих наживи будівельників. Зрозуміло, багато користувачів режим на кілька порядків цікавіше. Тут і альянси гравців і інтриги, і війни за ресурси ... Варто відзначити, що ні в чаті, ні в творіннях гравців немає цензури, якщо вас ображають будівлі незвичайної форми, ймовірно, слід відмовитися від придбання такої гри, як майнкрафт. Грати онлайн не складніше одиночного режиму, тільки перешкод більше. Отже, якщо вже освоїли одиночний режим, то логічно наступним вивчити режим «мульти».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!