» » » Як зареєструватися на сервері майнкрафт?

Як зареєструватися на сервері майнкрафт?

Як зареєструватися на сервері майнкрафт?
Як зареєструватися на сервері майнкрафт?

Minecraft - дуже популярна комп`ютерна гра в жанрі пісочниці з елементами виживання. У неї можна грати не тільки на ПК, але і на телефоні або планшеті.

Що робити, якщо у вас виникло бажання досліджувати захоплюючий кубічний світ не в самоті, а в компанії, але ви не знаєте, як зареєструватися на сервері майнкрафт? Звичайно ж, прочитати цю статтю! Ми допоможемо вам не тільки з реєстрацією, але і підкажемо, як знайти гідний сервер для комфортної гри.

Пошук сервера

Для початку вам знадобиться знайти відповідний сервер. Вони бувають платні та безкоштовні. Якщо сервер платний, це ще не означає, що вам сподобається на ньому грати. Пропонуємо вашій увазі кілька критеріїв, за якими ви зможете визначити, який з ігрових світів доведеться вам до душі.

Застава комфортного проведення часу - це участь адміністрації в ігровому процесі. Уважно вивчайте правила поведінки гравців на форумі сервера, перш ніж пройти процес реєстрації. Якщо в інструкціях користування світом немає бана за гріферство, то велика ймовірність того, що ви зможете піддатися нападу гріферов. Як ви знаєте, це гравці, які псують споруди інших користувачів або вносять в них несанкціоновані зміни.

Також звертайте увагу на наявність кікстартера - інвентарю, з яким персонаж з`являється в грі. При його відсутності з настанням ночі ви ризикуєте залишитися наодинці з ворожими мобами без будинку і зброї.

Також вибирайте сервери, на яких не менше 30 гравців. Найоптимальніше кількість користувачів - не більше 100, оскільки більшу кількість гравців може викликати обриви з`єднання. Це обумовлюється високою завантаженістю. Інформація від сервера буде доходити повільніше, ніж це потрібно для нормального протікання ігрового процесу. Крім того, буде дуже важко знайти вільне місце для свого спорудження.



Хорошим знаком є велика кількість телепортаціонних точок. З їх допомогою можна переміщатися в міста та інші громадські місця.

Якщо ви хочете створити свій сервер, інформацію про це читайте в статті Як створити сервер Minecraft.

Реєстрація

Коли ви підберете відповідний сервер, можна приступити до реєстрації. Для цього вам знадобиться:

  1. Заповнити обов`язкові поля (вони завжди мають позначку, наприклад, зірочка): ім`я, логін, пароль і адресу електронної пошти. На деяких сайтах необхідно дублювати e-mail або пароль. Рекомендуємо не ставити простих паролів типу «123». Їх дуже легко зламати.
  2. Прочитати умови користування сервером і поставити галочку (або натиснути кнопку) «Згоден» в рядку умови надання послуг. В іншому випадку ви не зможете зареєструватися.
  3. Натиснути кнопку «Реєстрація».

Тепер ви можете увійти на сайт / сервер, використовуючи логін і пароль, який вказали при реєстрації.

Додаткову інформацію про реєстрацію можна знайти в статті Як зареєструватися в Minecraft.

Якщо після реєстрації у вас не виходить зайти на сервер, ознайомтеся зі статтею Як зайти на сервер Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!