» » » Як робити зілля в майнкрафт?

Як робити зілля в майнкрафт?

Як робити зілля в майнкрафт?
Як робити зілля в майнкрафт?

Майнкрафт - дивовижна гра: в ній гравець може спробувати свої сили в багатьох областях, в тому числі і в зельеваренія. Завдяки різним зіллям вдасться знайти додаткові сили, які стануть в нагоді в боротьбі зі злісними мобами. Нижче можна буде дізнатися, як робити зілля в майнкрафт.

Як можна зробити зілля в майнкрафт

Перш ніж приступати до варіння зілля, потрібно обзавестися вручений стійкою. Для її крафта будуть потрібні такі ресурси:

  • 3 кругляка (видобуваються з каменю);
  • 1 стрижень Іфритом (за ним потрібно буде спуститися в Пекло і вбити істота, яке в грі зветься Іфритом).

Розмістіть булижники в нижніх клітинах верстата, а стрижень покладіть в центральну клітинку.

Також вам будуть потрібні скляні колби, в яких ви будете зберігати свої дорогоцінні зілля. Щоб їх скрафтіть, потрібно розташувати на верстаті 3 скляних блоку буквою «V». В результаті у вас вийде цілих 3 колби. Крім того, слід набрати в кілька пляшечок воду: даний інгредієнт стане в нагоді при варінні зілля.

необхідні інгредієнти

У зельеваренія використовуються досить рідкісні інгредієнти. Щоб варіння зілля НЕ зіллядоставляла клопоту, слід заздалегідь дізнатися їх список і спробувати запастися ними про запас. Отже, вам будуть потрібні наступні ресурси:

  • блискучий кавун (Крафт з кавуна і 8 самородків).
  • золотий самородок (Крафт з золотого злитка).
  • маринований павуковий очей (Крафт зі звичайного павукового очі, цукру і коричневого гриба).
  • згусток магми (даний елемент випадає з лавового куба, що знаходиться в Аду, зустрічається він дуже рідко. Однак його можна створити з вогняного порошку і слизу).
  • вогненний порошок (робиться з Іфрітового стрижня).

Зілля без ефектів

Зілля без ефектів використовуються як компоненти в приготуванні інших зілля. Наприклад, мирське зілля можна зварити з пляшечки води, павукового очі або цукру, блискучого кавуна, сльози Гаста, згустку магми, вогняного порошку.

Густе зілля вийде, якщо розташувати на вручений стійці світиться пил і пляшечку води.



Для виготовлення незручного зілля потрібен буде пухирець води і пекельний наріст.

Вторинні зілля в майнкрафт: рецепти

Зілля нічного бачення

Зілля нічного бачення дає гравцеві бачити крізь темряву. Діє воно три хвилини. Дане зілля готується із золотої моркви і незручного зілля. Щоб продовжити тривалість його дії, слід виготовити посилене зілля. Для цього потрібно розташувати на вручений стійці зілля нічного бачення і червоний пил. Випивши це зілля, ви зможете бачити в ночі предмети 8 хвилин.

Зілля підводного дихання

Зілля підводного дихання дає можливість 3 хвилини перебувати в океані. для його зілляприготування потрібно буде роздобути рибу фугу і незручне зілля.

зілля шкоди

Зілля шкоди завдає противнику 3 ступеня шкоди. Для його виготовлення вам потрібні будуть маринований павуковий очей і лікувальне зілля або зілля отруєння. Зілля шкоди можна посилити, додавши до нього світиться пил. Завдяки цьому зілля ви завдасте супротивникові 6 ступенів шкоди.

зілля стрибучості



Досить корисним є зілля стрибучості. Воно дозволяє гравцеві стрибати на 0,5 блоку. Для його приготування потрібно кроляча лапка і незручне зілля. Щоб мати можливість стрибати на 3 блоки, потрібно посилити це зілля. Для цього додаємо в нього світиться пил.

зілля слабкості

Щоб зменшити шкоду в ближньому бою, потрібно вилити на противника зілля слабкості. його зілляможна виготовити по одному з наступних рецептів:

  • пухирець води і маринований павуковий очей;
  • маринований павуковий очей і незручне зілля;
  • маринований павуковий очей і мирське зілля;
  • маринований павуковий очей і густе зілля;
  • маринований павуковий очей і зілля сили;
  • маринований павуковий очей і зілля регенерації.

Для посилення ефекту зілля слабкості потрібно взяти пляшечку цього зілля і додати червону пил.

Зілля невидимості

Хочеться стати невидимим і непомітно убити ворога? У цьому вам допоможе зілля невидимості. Діє воно 3 хвилини. Щоб приготувати його, потрібно взяти зілля нічного зору і маринований павуковий очей. Отримати можливість бути невидимим 8 хвилин можна, випивши посилене зілля невидимості. Для цього потрібно розташувати на вручений стійці зілля невидимості і червоний пил.

зілля отруєння

За рахунок зілля отруєння можна зменшити здоров`я гравця до 0,5 одиниць. Діє воно 45 секунд, готується шляхом розташування на стійці павукового очі і незручного зілля. Для посилення ефекту цього зілля додайте в нього світиться пил.

зілля регенерації

Поповнити свої сили можна за допомогою зілля регенерації. Для нього буде потрібно зілляроздобути свячень кавун і колбу з водою. Випивши його, ви заповните 3 одиниці здоров`я. Посилити це зілля можна, додавши в нього свячень пил. В цьому випадку ви заповните свої сили на 6 пунктів.

зілля уповільнення

Якщо хочеться, щоб противник зменшив оберти, напоїть його зіллям уповільнення. Діє воно 1,5 хвилини, забираючи 15% швидкості.

Зілля уповільнення готуватися з маринованого павукового очі і зілля вогнестійкості або стрімкості. Зілля уповільнення можна посилити, додавши в нього червоний пил.

зілля сили

Приготуйте зілля сили, і ваш противник отримає ще 130% утрати. Для цього потрібно об`єднати на стійці вогненний порошок і зілля незручності. Посилити його можна, додавши червону бувальщина до зілля сили.

зілля вогнестійкості

Підвищити імунітет до вогню допоможе зілля вогнестійкості. Щоб його приготувати, потрібно розташувати на вручений стійці згусток магми і незручне зілля. Посилити вогнестійкість, можна, додавши в зілля вогнестійкості червону пил.

Як бачите, робити зілля в Minecraft неважко, так як їх рецепти досить прості. Більше рецептів зілля ви знайдете в нашій статті - Рецепти зілля в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!