Як варити зілля?

Як варити зілля?

У стародавні часи зіллям називали будь-які ліки приготоване для конкретного випадку і людини. Наші сучасники під словом зілля на увазі чарівний напій з трав і магічних інгредієнтів, здатний змінити не тільки людини, але і навколишній світ. Існує величезна кількість зілля залучають любов, гроші, удачу, здоров`я, а також відлякують недругів і заздрісників. як правило весь їх секрет в тому, що в їх магічну дію треба вірити. Без цього нічого не вийде. 

чари зельеваренія

Розглянемо правила того, як варити зілля:

  • Вода. Використовувати воду, яку «інформаційно чистою», тобто вільною від минулих енергетичних впливів. Найкраще використовувати джерельну або освячену воду, а також можна заморозити звичайну кип`ячену і розтопити її. Категорично заборонена мінеральна і морська вода.
  • Посуд. Баночки, кришки і пара глибоких мисок - все повинно бути новим з глини і стекла.Ложка і ножик - бажано срібні, але можуть бути і мідними або сталевими.
  • Вогонь. Варити можна навіть на електроплитці, але найкраще осягати науку, як варити зілля використовуючи вогонь багаття.
  • Настрій. Якщо ви зважилися зайнятися таким містичним заняттям, то не забувайте, що більша половина сили зілля - це впевненість в результаті і дотримання магічного ритуалів. Тому приступайте до роботи тільки в хорошому настрої.

приворотне зілля



Кількість використовуваних зілля величезне, але приворотні користуються найбільшою популярністю. Це дуже сильне зілля, особливо якщо використовувати кров, тому потрібно враховувати негативні наслідки втручання в долю іншої людини. В незалежності від обраного вами рецепта готувати потрібно на зростаючу місяць. Ось кілька найпростіших рецептів:

  • Зілля з чабра і кави: 3 трісочки кореня чабра, 3 трісочки чорного меленого кави, 1 трісочка кореня ірису, 1 трісочка насіння кунжуту, 1 трісочка засушені квітки магнолії змішуються і заливаються коньяком або ромом. Наполягаєте 3 місячні чверті в темному теплому місці і даєте випити коханому.
  • Зілля з рути і заманихи: 2 ч.л. трави заманихи, 2 ч.л. трави рути залити бренді і прокип`ятити на слабкому вогні до випаровування. Зберігати охолоджений напій годі й більше одного дня, а закохані не наливати більше 10 крапель.
  • Зілля з пасифлори і лакриці: 1 трісочка кореня чорної лакриці, 2 трісочки листя пасифлори, 3 трісочки кардамону залити пляшкою рому і наполягати одну місячну чверть. Процідити через сито і дати коханому, вистачить і 10 крапель.

Щастя і достаток

  • Крім любовних напоїв можна зварити зілля яке приверне в будинок радість і достаток. Давайте розглянемо, як варити зілля для залучення щастя та багатства:
  • Зілля на щастя. 4 ліст.крапіви, 3 лист. верби, 7 лист. горобини і 11 крапель води, прокип`ятити і остудити і залити 50 мл. Води і 10 капл.лімонного соку. Наполягати на сонці 60 хвилин, потім прочитати на суміш змова: «Щастя буде, у нас ... нехай буде все добре ... я вірю-вірю-вірю в диво ... і у нас все буде добре !!!!" . Вилити все в вазу з квітами і поставити в зал або вітальню.
  • Зілля на гроші. У киплячу воду кинути 4 березові сережки і кору дуба, варити пару хвилин. Додати 15 ромашок, 1 краплю крові, 1 сльозинку і варити хв 10-12, примовляючи "гроші Аліо прийдіть скоріше-гроші Адок прийдіть швидше". Після наполягати 5 днів в холодному місці, а потім вилити на кімнатну рослину примовляючи все той же змову.

Головне запам`ятайте, що людина сама в силах змінити своє життя, і зовсім не обов`язково вдаватися до магічних відварів! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!