» » » Як зробити броню для коня?

Як зробити броню для коня?

Як зробити броню для коня?

В "майнкрафт" мешкає багато тварин, але більшість гравців намагаються приручити саме кінь, оскільки вона може допомогти в битві зі злісними мобами. Однак вороги можуть завдати тварині серйозної шкоди, тому потрібно постаратися захистити його.

Далі розповімо про те, як зробити броню для коня.

Крафт броні для коня

Варто зазначити, що кінь з`явилися у версії Minecraft v. 1.6, цей атрибут зазнавав змін до v. 1.6.2. У більш пізніх версіях гри розробники зробили так, що на броню можна накладати чари і, що найголовніше, Крафт її. Однак її можна відшукати в скарбницях, печерах, тому слід добре переглядати занедбані скрині, можливо, вам і пощастить. Найчастіше броня зустрічається саме в пекельної фортеці, тому потрібно обов`язково заглянути туди.

Якщо ж ви встановите більш пізню версію гри, то зможете скрафтіть броню з заліза, золота, алмазів і вовни. Буде потрібно розкласти на верстаті для крафта корисні копалини в кількості 6 штук і 1 блок вовни в центральній клітинці. Варто відзначити, що алмазна броня є найміцнішою, потім йде золота і залізна. Не варто економити на матеріалах, так як саме від їх якості і залежить життя тварини.

Також вам може бути корисна стаття Як зробити кінь в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!