До чого сниться хлопець?

До чого сниться хлопець?

Сни - самі по собі загадка, є безліч тлумачень будь-яких снів і з психологічної, і з астрологічної точок зору. До чого сниться хлопець? Сонник того чи іншого автора дасть Вам свою відповідь на це питання. Ми ж розглянемо в статті найпопулярніше тлумачення цього сновидіння.

Якщо сниться хлопець, який вам подобається, і він до вас байдужий як уві сні, так і наяву, то це, навпаки, обіцяє початок відносин. Якщо ж ви сваритеся з хлопцем, який вам подобається, уві сні, а при цьому перебуваєте в теплих відносинах наяву - це ознака того, що незабаром ви можете розлучитися. Якщо ви гуляєте з хлопцем по лісі, взявшись за руки - це ознака перспективних, довгих і теплих відносин, будь вони дружніми або романтичними.

До чого сниться коханий хлопець? В першу чергу, він сниться тому, що ви думаєте про нього багато часу наяву, і це відбивається і в снах. Це ознака того, що ваші стосунки багато для вас означають. Якщо уві сні ви цілуєтеся з коханим хлопцем в темряві - вас чекають плітки і засудження з боку оточуючих. Якщо вам сниться коханий хлопець, який став до вас байдужим, сонник говорить про те, що скоро вашим відносинам доведеться вибирати між свободою і шлюбом. Якщо уві сні ви з ним прощаєтеся і не відчуваєте смутку, то це сигнал, що ваші стосунки не надто важливі для вас, і попереду безліч нових побачень і зустрічей.



До чого сниться хлопець, який вам не знайомий? Якщо незнайомець вам приємний - це до нових зустрічей, добрим знайомця. Якщо уві сні він з`явився немов з нізвідки - це тривожний знак. Можливо, скоро у вашому житті відбудуться різкі зміни, і не найкращі. Якщо вам сниться інтимний зв`язок з незнайомцем, вам бракує спілкування і тепла. Краще влаштуйте наяву вечірку з друзями. Якщо ж незнайомець уві сні поступився вам місце в метро, поцілував руку або притримав двері - скоро ви зустрінетеся з приємною людиною з галантними манерами.

А ось до чого сниться коханий хлопець, який цілує іншу дівчину? Як не дивно, до розбратів з батьками. Якщо ж він цілує вас, то це до приємного проведення часу і відсутності побутових проблем. Якщо ж уві сні вас поцілував у щоку незнайомець, це до несподіваних приємним змінам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!