» » » » До чого сниться коханий чоловік?

До чого сниться коханий чоловік?

До чого сниться коханий чоловік?

Часто ви бачимо у снах не пов`язані між собою і незнайомі предмети і явища. Але іноді нам сняться люди, до яких ми не байдужі. Так, наприклад, завжди приємно побачити уві сні кохану людину.

У цій статті ми розглянемо, до чого сниться коханий чоловік, що віщує такий сон.

Сонник психолога Г. Міллера

Якщо уві сні ви бачите, як в темряві або в тіні цілуєтеся з коханим чоловіком, - чекайте засудження від громадськості.

Якщо вам сниться, що ваш коханий не звертає уваги на вас, вам доведеться зробити непростий вибір між заміжжям і вільними відносинами.

Прийом їжі разом з коханим в приємній і розслабленій атмосфері - до удачі в справах. Якщо ж за столом ви напружені і стурбовані, незабаром ви сильно посваритеся.

Уві сні ви прощаєтеся з коханим чоловіком - до розставання. При цьому якщо ви не відчуваєте дискомфорту, смутку і печалі, після розставання у вас буде багато шанувальників.

сучасний сонник

У вашому сні чоловік, якого ви любите, простягає вам руку - ви можете бути впевнені в цю людину. Він допоможе вам у будь-якій складній для вас ситуації, підтримає і направить на правильний шлях.

Якщо вам приснилося, що ви перебуваєте поруч з коханим чоловіком у весільній сукні, але це не церемонія одруження, обережно: цей сон може передвіщати розставання, сильну сварку або навіть хвороба вашого коханого.

жіночий сонник

Якщо ви побачили свого чоловіка, у якого в руках вогонь, гасова лампа або факел, це означає, що він пристрасно вас любить. Якщо він ще не говорив вам про це, спробуйте це з`ясувати, і ви не розчаруєтеся у відповіді.

Також вам може бути цікава стаття До чого сниться незнайомий чоловік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!