До чого сниться квиток?

До чого сниться квиток?

Люди уві сні бачать різні предмети і явища, а прокинувшись вранці намагаються розібратися, про що свідчать їхні сни.

Не виключенням є і сни, в яких бачать різні квитки. Але як тлумачити такий сон, піде мова в нашій статті.

Квиток уві сні

Значення даного сну можна тлумачити по-різному в залежності від того, кому сниться квиток. Взагалі «квиток» означає зміни в кращу або гіршу сторону.

Квиток дівчатам / жінкам

Купуючи уві сні квиток на транспортний засіб, дівчина в недалекому майбутньому переживе розставання з близькими, а якщо говорити про лотерейному квитку, то це до благополуччя і удачі в її діяльності. Квиток на будь-яке уявлення означає розбіжності з друзями, але легко переборні. Якщо сниться велика кількість квитків - удача не за горами.

Квиток на іспиті віщує труднощі в навчанні, для подолання яких необхідно довго і наполегливо працювати.



Для заміжньої жінки квиток на транспорт може принести неполадки побутової техніки. Квиток на залізничний транспорт може говорити про сварки з чоловіком, а авіаквиток - на поліпшення відносин. Якщо жінка рве квиток, то їй варто відпочити і розслабитися (зустрітися з подругами, відправитися в подорож або відвідати родичів в іншому місті).

Квиток хлопцям / чоловікам

До чого сниться квиток хлопцю? Якщо хлопець купує квиток на поїзд чи літак, то це швидке просування по кар`єрних сходах. На відміну від цього лотерейний квиток звертає увагу на те, що хлопець повинен почати жити самостійно, не покладаючись на оточуючих його людей. Багато квитків в руці говорить про щастя в особистому житті. Якщо уві сні хлопець рве квиток - розбіжність з друзями або з коханою.

Для дорослого чоловіка може мати якесь значення тільки лотерейний квиток. Набутий уві сні квиток може передвіщати погіршення кар`єри, подаровані, навпаки, поліпшення. Якщо уві сні чоловік підносить квиток комусь в подарунок, то слід задуматися про свою поведінку, якщо просто бачить - то про поведінку дружини. Витягнутий з безлічі квиток може передвіщати поліпшення матеріального стану, якщо два квитки - то чекає непростий вибір. У будь-якому випадку, побачивши уві сні лотерейний квиток, чоловік повинен насамперед приділити більше уваги роботі.

Тлумачення інших сновидінь можна знайти в розділі Тлумачення снів - сонник.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!