» » » Як купити жд квитки?

Як купити жд квитки?

Як купити ЖД квитки?
Як купити ЖД квитки?

Багатьом людям катастрофічно не вистачає вільного часу. А якщо ще терміново потрібно кудись поїхати? Де викроїти зайву годину, щоб з`їздити на вокзал і купити квитки? Можна скористатися інтернетом, де ви не тільки зможете замовити квиток, але й ознайомитися з розкладом, а також довідатися всю іншу необхідну інформацію.

Поговоримо докладніше про сайті rzd.ru: Розглянемо реєстрацію на сайті і покупку квитків на ньому

Реєстрація

Щоб отримати особистий кабінет, в якому буде зберігатися вся інформація про квитки і де ви зможете здійснювати їх покупку, потрібно пройти невелику реєстрацію. В особистому кабінеті вказується інформація про вас: ПІБ, логін, пароль, додаткові параметри. Після вказівки цієї інформації ви зможете купувати квитки.

Розглянемо більш детально, як купити ЖД квитки на цьому сайті.

Інструкція по замовленню квитків

  1. Для початку увійдіть в свій особистий кабінет.
  2. Тепер виберіть, звідки і куди ви поїдете, а також число, на яке ви плануєте взяти квиток. Квитки починають продавати за 45 днів.
  3. Перед вами з`явиться інформація про різні поїздах на це число. Клацаючи на кожен з них, ви можете ознайомитися з цінами і кількістю вільних місць.
  4. Якщо ви вже зупинили свій вибір на одному з цих поїздів, то далі потрібно заповнити інформацію про себе - ввести ПІБ, паспорт, місто, громадянство. Не забувайте вказувати місце з вашими уподобаннями, а також зазначайте необхідність постільної білизни. Для цього просто поставте галочку у вікні «Оплатити постільна білизна». Також на цій сторінці ви можете взяти участь в бонусної системи, але про це трохи пізніше.
  5. Далі вам запропонують оплатити зроблений вами замовлення. При позитивному відповіді ви перейдете на іншу сторінку, де потрібно буде вписати дані вашої карти.
  6. Після проведення операції клацніть на кнопку "Завершити".

Ось і все, ваші квитки куплені і чекають вас в особистому кабінеті під ім`ям «Мої замовлення».



Особливу вашу увагу зверніть на електронну реєстрацію. Є поїзда, на які електронної реєстрації немає. Зазвичай такі поїзди вказуються без іконки ЕР. Це означає, що перед відправленням на вокзалі треба підійти до каси, щоб оформити електронну реєстрацію. Якщо ви цього не зробите з якої-небудь причини, вас не посадять на поїзд. Якщо ж поруч з найменуванням поїзда вказана іконка ЕР, то турбуватися нема про що, нічого додатково оформляти не потрібно. Можна тільки роздрукувати квиток, на всякий випадок.

Що стосується бонусів: це цікава система, завдяки якій ви можете накопичити бали, які потім можна використовувати для безкоштовної поїздки. Це зручно для тих, хто часто їздить у потягах. Щоб увійти в цю систему, необхідно зареєструватися на сайті rzd-bonus.ru.

Також вам стануть у пригоді ці статті:

Приємних подорожей і попутного вітру!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!