До чого сниться пляшка?

До чого сниться пляшка?

Більшість людей бачать найрізноманітніші сни, і багато хто намагається розгадати загадку цих сновидінь. З нашої статті ви дізнаєтеся, до чого сниться пляшка, причому ми окремо розглянемо, що це означатиме для жінки і для чоловіка.

Якщо вам приснилася пляшка

Давайте розглянемо в загальному, до чого може приснитися пляшка. Якщо пляшка повна, то такий сон може означати щасливе життя в достатку, а також що ваші справи благополучно влаштуються. Пляшка, наповнена вином, може приснитися до швидкого свята в будинку, до веселощів. Порожні пляшки уві сні нічого доброго не віщують - це можуть бути неприємності, які доведеться вирішувати, витрачаючи багато зусиль, а також вони можуть вказувати на розлучення, розлуку, сварки і загальну внутрішню спустошеність.

Якщо пляшка приснилася жінці

Жінкам сни, пов`язані з пляшкою, сняться рідко. Порожні пляшки в таких снах, як правило, обіцяють жінці розчарування. Розбиті говорять про непередбачених витратах і печалі. А ось повні, навпаки, обіцяють щастя в любові. І чим чистіше рідина в пляшці, тим прозоріше і доверительнее стануть ваші відносини з чоловіком або коханим.

Якщо пляшка приснилася чоловікові



Сни з пляшками найчастіше сняться чоловікам, і вони можуть багато про що розповісти: ось кілька найтиповіших прикладів. Сон з повною пляшкою для чоловіка може передвіщати зустріч з жінкою. А ось сон з порожньою пляшкою може означати укладення союзу з дівчиною з небагатої сім`ї. Якщо в пляшці знаходиться солодкий сироп, яка зустрілася вам жінка буде дуже веселою.

Якщо чоловік п`є вино з пляшки, такий сон обіцяє одруження на багатій нареченій. Розбиті ж пляшки нічого доброго не віщують: це можуть бути сварки і втрати в житті, розлука з коханою жінкою, а також втрати у фінансовому плані.

Якщо вам сподобалася наша стаття про сновидіннях, почитайте також і іншу статтю на схожу тему До чого сниться шампанське.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!