До чого сниться куряче яйце?

До чого сниться куряче яйце?

Більшість сонників сходяться на думці, що бачити уві сні курячі яйця - дуже сприятливий знак. Але точно зрозуміти, до чого сняться курячі яйця, можна, тільки добре згадавши всі деталі сну.

Нижче представлені тлумачення різних снів з курячими яйцями.

тлумачення сну

Бачити цілі, великі курячі яйця до достатку, збільшення добробуту, початку нового, кращого життя. Тоді як тухлі або дуже брудні яйця віщують сновидцу безліч неприємностей і погане самопочуття.

Якщо з яйця уві сні вилуплюється курча, то це означає раптову радість і хороший результат ваших справ. Вагітним такий сон обіцяє легкі пологи і здорову дитину.

Купувати курячі яйця - символ наближається поновлення у вашому житті. Скоро вона стане більш насиченим, цікавіше, веселіше, відкриються нові перспективи. Можлива несподівана поїздка або любовну пригоду, в будь-якому випадку вас чекають зміни. Таке ж значення має сон, в якому ви випадково знайшли курячі яйця або ж вам їх подарували.



Збирати уві сні курячі яйця говорить про готовність сновидіння різко змінити своє життя. Як правило, мова йде про позитивні зміни, наприклад, зміна роботи на більш високооплачувану і цікаву.

розбиті яйця

Більшість сонників вважають, що яйця навіть в розбитому вигляді віщують благополучні зміни. Однак "Езотеричний сонник" вважає, що бачити уві сні розбиті курячі яйця обіцяє повний крах всіх планів і надій, неприємності і навіть небезпеки і складності зі здоров`ям.

Також розбиті яйця можуть означати проблеми з законом. Якщо ви бачили, як яйця розбив хтось інший, то ви можете опинитися втягнутим в сумнівну авантюру. Сонник радить кілька днів після такого сну дотримуватися обережності і не брати участь в угодах.

Додатково по цій темі можна почитати наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!