До чого сняться розбиті яйця?

До чого сняться розбиті яйця?

Наші сни - це потік інформації, що приходить до нас згори. За ним можна передбачити найближчі події, підготуватися до чогось важливого або застерегти себе від помилок. Сниться нам безліч різних предметів, дій, які можна витлумачити, слідуючи складеним сонникам. Розглянемо, до чого сняться розбиті яйця.

Розбиті яйця: тлумачення сну

Розбиті яйця уві сні - це знак несприятливий. Яйця самі по собі уособлюють ваш рідний дім, ваш сімейний бюджет, настрій вашої родини і вдома в цілому. Відповідно, якщо яйця розбиті, то і в вашому домі незабаром загрожують з`явитися неприємності.

Не залишайте без уваги такий сон. Вам слід бути більш обережним у особистих сімейних справах, уникати сварок, а також уважніше ставитися до витрат з вашого бюджету. Якщо ж сон приснився несімейна людині, особливо молодій дівчині, то необхідно приділити увагу і час для свого здоров`я - так як він може означати проблеми в сфері зачаття майбутньої дитини. Не буде зайвим пройти медичний огляд.

І для жінки, і для чоловіка побачити уві сні порожню шкаралупу - означає закінчення певного періоду в житті. В цьому випадку необхідно стійко пережити зміни і бути готовим до змін.

Якщо яйця при цьому виявилися ще і тухлими, то це означає, що треба придивитися до оточуючих людей - можливо, хтось із них готується вас зрадити.

Детальніше про таких снах ви можете дізнатися з іншої нашої статті До чого сняться яйця.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!