До чого сняться тарілки?

До чого сняться тарілки?

Сни не приходять просто так. Завжди вони є або відлунням наших переживань або провісниками майбутніх подій. Давайте з`ясуємо, до чого сняться тарілки.

Самі по собі тарілки уособлюють достаток, затишок і добробут. Але повна трактування такого сну залежить від того, що саме ви бачили уві сні.

Тарілки, що приснилися дівчині, обіцяють їй бути зразковою дружиною і хорошою господинею. Жінці вони обіцяють працьовитого і господарського чоловіка.

До чого сняться чисті і брудні тарілки?

Бачити уві сні чисті тарілки, особливо укладені в стопки, - до приємних несподіваних известиям, тоді як брудний посуд віщує тривожні новини. Мити тарілки уві сні - до бажання сновидіння вигідно проявити себе перед важливим для нього людиною.

Чудовий знак - витирати уві сні чисто вимиту тарілку. Це провісник сімейного щастя і достатку.

До чого сняться тарілки порожні і повні?

Порожня тарілка символізує матеріальну бідність або ж гостру потребу в чомусь. Можливо, вам не вистачає нових вражень або самореалізації.

Бачити уві сні тарілку, повну смачною і красивою їжі, - до достатку, затишку, добробуту, здійснення бажань.

Купувати красиві нові тарілки - до гарних змін і приємним витрат. А незаміжньої жінки такий сон віщує вдало вийти заміж. Купити тріснути тарілку - до дрібних розчарувань. Випадково розбити уві сні тарілки - до сімейних негараздів, сварок, бурхливої і не дуже щасливого сімейного життя. Якщо уві сні ви били тарілки на якомусь торжестві, особливо на весіллі, - такий сон висловлює ваше бажання бути щасливим.

Прочитати тлумачення інших снів з різними предметами можна в наших розділах:

  • Предмети уві сні
  • Предмети уві сні (18+)


Увага, тільки СЬОГОДНІ!