До чого сниться дірка?

До чого сниться дірка?

Для того щоб розтлумачити, до чого сниться дірка, необхідно спочатку зрозуміти, де конкретно вона перебуває, тобто предмет чи це одягу, частина приміщення (стать, двері, стіна і т. Д.) Або що-небудь інше (припустимо, зуб або ж діра в землі, куди може впасти людина).

Пропонуємо тлумачення для самих різних сюжетів сновидінь.

Як тлумачити сон про дірці

Дірки в одязі

У більшості випадків приснився дірка нічого доброго не обіцяє, і вам необхідно бути готовим до різних неприємних моментів і ситуацій у житті. Так, дірки в одязі можуть означати несприятливу смугу в житті. Особливо варто насторожитися, якщо ви самі перебуваєте в дірявому одязі уві сні. А якщо ви бачите співрозмовника в дірявому одязі, то найближчим часом краще нікому не давати грошей в борг.

Також дірки в одязі - це і непередбачені фінансові витрати. Взагалі ж такий сон, як правило, застерігає вас від необдуманих витрат, і це означає, що найближчим часом варто бути поекономнее.



Як для жінок, так і для чоловіків сон, в якому ви зашивали дірку, означає, що рано чи пізно несприятлива ситуація пройде, і ви зможете вирішити всі свої фінансові труднощі, якими б вони не були.

Дірки в приміщенні

Дірка в підлозі також може символізувати втрати у фінансовому плані, а ось дірка в двері означає, що про вас багато базікають недоброзичливці, але в основному це порожні плітки. Якщо ж ви уві сні впали в дірку, то в житті вам не слід робити необдуманих дій, інакше ви можете потрапити під чужий вплив або в погану компанію.

Дірка в зубі

Для жінки сон, у якому вона побачила дірку в зубі, може означати суперництво зі своєю кращою подругою (наприклад, за вподобаного вам чоловіка), а також заздрість з боку жіночої статі. Для чоловіка такий сон обіцяє деякі проблеми в кар`єрі (які можуть проявитися, наприклад, в розбіжностях з начальством).

Ось, мабуть, і всі основні значення цього символу у снах. Також загляньте в наш розділ Тлумачення снів - сонник - там ви зможете знайти відповіді з різних сновидінь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!