До чого сниться аварія?

До чого сниться аварія?

До чого сниться аварія? Дізнатися про тлумачення даного сну однозначно не вийде, так як різні джерела пропонують свої визначення.

Наприклад, в сонник Деніз Лінн відповідає - до чого сниться аварія, - так: «це покажчик, який застерігає і радить пригальмувати». Тобто Вам необхідно оцінити ситуацію в Вашому житті ситуацію, зрозуміти, що Ви хочете і чого чекаєте від життя. Якщо аварія сталася на воді, то необхідно звернути увагу на емоційність, можливо, переглянути своє ставлення до чогось. Крах невеликого повітряного судна символізує духовне тіло людини. Може з ним щось не так?

А ось «Новий сімейний сонник» насторожує. Аварія, побачена уві сні, в яку Ви потрапили, вкаже тільки на непередбачені обставини, які очікують Вас в реальному житті. По-перше, це буде, пов`язані зі здоров`ям. Якщо Ви побачили, що ви з легкістю уникли аварії, то це може означати одне - Ви з такою ж легкістю вийдіть зі складної і заплутаної життєвої ситуації. Стати свідком катастрофи означає, що неприємні ситуації відбудуться, але Вас не жодному чином не торкнуться. Якщо Ви побачили уві сні тільки наслідки аварії, то в житті покладатися на інших не варто тоді і проблем не буде.

До чого сниться автомобільна аварія?

Автомобільна аварія з вогняними струменями, криком, панікою навіть уві сні налякає будь-кого. А в житті це стане попередження про майбутній скандал, сварки, конфліктної ситуації з крахом надій.

Підсумок буде такий: наснилося аварія наяву нічого доброго не обіцяє.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!