До чого сниться улюблена?

До чого сниться улюблена?

Чоловіки досить часто бачать уві сні своїх коханих. При цьому розгадувати такі сни вони не поспішають, розуміючи їх в буквальному сенсі.

Однак важливо знати, до чого сниться улюблена, тому що вона може передвіщати доленосні зміни.

сонник Міллера

Якщо ви цілувалися уві сні зі своєю коханою, то в реальному житті вас чекає благополучний розвиток подальших подій. Якщо уві сні ви ходили зі своєю коханою на побачення, то слід підготуватися до пересудів з боку близьких людей. Якщо ж вам снилася весілля зі своєю коханою, то вам слід бути менш ревнивим. Коли уві сні чоловік бачить, як його дівчина дарує йому своє фото, йому слід бути обережним за кермом - може статися аварія.

сонник Фрейда

Якщо чоловік побачив свою кохану уві сні в красивому платті, то його чекає благополучна сексуальне життя. Якщо ж з нею щось траплялося в сновидіннях, це означає, що в реальному житті ви на підсвідомому рівні боїтеся втратити свою кохану. Якщо ж ви сварилися уві сні, то вас чекає бурхливий роман на стороні.

жіночий сонник



Якщо кохана уві сні пропонувала вам розлучитися, то наяву доведеться зіткнутися з втратою роботи. Вам буде вкрай складно знайти нову посаду. Не виключено, що ви вирішите відкрити свій бізнес. Приклавши максимум зусиль, ви зможете розбагатіти. Якщо ж уві сні кохана сміялася, то в реальному житті ви зможете укласти вигідну угоду, яка позитивним чином позначиться на вашій кар`єрі.

класичний сонник

Якщо уві сні ваша улюблена вмирала, то ви зможете досягти самої заповітної мети. Бачити свою кохану неохайною - до розкриття нових талантів. Якщо уві сні ви з нею танцювали, то не виключено, що ви вирішите переїхати в іншу країну. Бачити свою улюблену в шлюбній сукні - на радість в сімейному житті.

Також вам може бути цікава стаття До чого сниться любов.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!