» » » Чому хлопець не пише?

Чому хлопець не пише?

Чому хлопець не пише?

Часто буває, так: зустрічалися кілька разів, спілкувалися, все начебто було чудово, але несподівано він пропадає, перестає дзвонити і писати. Чому так відбувається? Що зроблено або сказано не так? Дівчата одразу починають шукати в собі причини. Чи варто звинувачувати в цьому тільки себе? А може і варто. Давайте розберемося, чому хлопець перестав писати. Чи готові почути гірку правду? Якщо немає, вам не сюди.

Чого хочуть хлопці

Чого ж? Сексу, ясна річ. Це більше не для кого ні новина в наш час. Якщо ви дали йому те, що він намагався отримати, то навіщо ж йому знову до вас повертатися? Сенс? Дівчатам часто незрозуміла чоловіча логіка: навіщо кидати ту, яка погодилася дати необхідне, вона ж, напевно, погодитися ще не раз. Звичайно, це неприємно, але чоловіки вважають, що не кожна партнерка гідна потрапити до нього в ліжко двічі.

Ви згадуєте його слова, вчинки? Що він вам наговорив? Що любить, що ви прекрасна, таких очей він не зустрічав, що сексуальності і чарівності вашому межі просто немає? А може ще й в кіно, ресторани, клуби водив? Навіть романтичний вечір влаштував? Подумайте, домігся б він від вас інтимної близькості, якби замість компліментів і побачень, прийшов і сказав: «Роздягайся»? Він, бідненький, так старався - квіти, цукерки дарував, компліменти на ходу вигадував, а ви його віддячили, так в чому ж сенс для нього зустрічатися знову? Знову витрачати сили на непотрібну романтику, гроші на всілякі вечірки, щоб отримати те, що вже пробував? У світі дуже багато прекрасних дівчат, щоб зупинятися на одній.

Ціна відносин

Всі ми маємо якусь ціну. І в стосунках з коханими теж. Особисті відносини - це справжній ринок. Якщо в нього зазирнути, на прилавках там виставлені на продаж дівчата і хлопці, які оцінюються, природно, по-різному. Він каже вам: «Моя дорога», до чого він хилить? Або ви високо цінуєтеся ним, завдяки своїм зовнішнім і внутрішнім якостям, або ж дуже дорого обходитесь. Така оцінка, повірте мені, дається виключно з економічної точки зору.



Припустимо, особисті якості, і гідності дівчини оцінюються десь на десять балів. Вона товариська, самостійна, чарівна, вміє сама заробляти гроші. Вона хоче показати тільки хороші сторони свого характеру. Вона знаходить собі молоду людину, яка за ринковою ціною виглядає приблизно на шість балів. Його якості набагато дешевше, він не так товариський, заробляти гроші виходить не так добре. Значить, він повинен їй чимось доплатити. Наприклад, особистими правами, додатковими обов`язками.

Але ось вона знаходить хлопця на 15 балів, і просто стає в чергу за дівчатами, які дорожче її. Чому хлопці не пишуть першими? Може вони вважають, що ви «з дешевих», значить дзвонити і писати першими повинні ви?

відсутність бажання

Дівчата дівчатами, але ж у нього є і свої справи, захоплення, бізнес, друзі, хобі, спорт. Ви можете бути не на першому місці, а стояти десь за всім вище сказаним, тому дивуватися, чому хлопець не пише, не варто.

Причин може бути дуже багато. Все залежить від характеру чоловіка і вашої «огидного». Прийміть цю правду, не шукайте собі виправдань, не шкодуйте ні себе, ні його, а знайдіть собі нормальну пару. І пам`ятайте, якщо хлопець хоче, він завжди напише, подзвонить і взагалі, знайде вас на краю землі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!